FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Absență importantă de la antrenamentul celor de la FCSB! Florin Tănase nu s-a pregătit alături de colegii săi

Articol de , - Publicat sambata, 10 august 2019 13:26

FCSB a desfășurat astăzi antrenamentul oficial dinaintea meciului cu FC Voluntari. Atacantul francez Harlem Gnohere (31 de ani) și mijlocașul Mihai Roman (34 de ani) s-au antrenat normal. 

  • FCSB - Voluntari se joacă duminică, de la ora 21:00, în etapa a 5-a din Liga 1. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 1, TV Telekom 1 Sport și Look TV.

Veștile oferite de Vergil Andronache i-au bucurat pe fanii celor de la FCSB. Antrenorul vicecampioanei i-a avut astăzi sub comanda pe Harlem Gnohere și Mihai Roman, dar nu a putut conta pe Florin Tănase.

 Oamenii din staff au afirmat că atacantul nu are nicio problemă medicală, fără să ofere detalii suplimentare despre absența lui. 

„Primul care ar putea intra este Gnohere. De săptămâna următoare ar trebui să intre în program normal. Următorul ar trebui să fie Mihai Roman”
Vergil Andronache, antrenor FCSB

Vezi și: 

Gigi, cel mai slab antrenor din era Becali :) În sezonul în care se implică total în viața echipei, roș-albaștrii au cel mai prost start

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

+3 FOTO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danut1971
danut1971  •  11 August 2019, 10:31

mare lucru farsorul nu joaca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează