FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Adrian Petre spune că n-ar exclude un transfer la roș-albaștri, dar Gigi Becali s-a resemnat: „Nu vrea el să vină”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 19:32

Adrian Petre (21 de ani) a revenit în țară pentru a onora din nou convocarea la echipa națională de tineret și a vorbit despre o posibilă plecare de la Esbjerg. Gigi Becali a reacționat și el când a auzit spusele fotbalistului.

  • România U21 – Finlanda U21 se joacă pe 14 noiembrie, de la ora 20:00
  • Irlanda de Nord U21 – România U21 se joacă pe 19 noiembrie, de la ora 19:30
  • Ambele partide vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV

Tânărul atacant arădean a mărturisit că își dorește să se transfere, dat fiind faptul că echipei sale nu îi merge prea bine în campionat, și i-a transmis lui Gigi Becali că are telefonul deschis pentru negocieri. Patronul FCSB a încercat să-l transfere și în această vară pe Adrian Petre, însă negocierile cu Esbjerg s-au împotmolit.

„E destul de complicat, pentru că suntem pe penultimul loc, avem un sezon foarte prost până acum, dar mai avem încă zece meciuri în care putem strânge puncte. Obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare şi sperăm să reuşim. Va fi greu, dar vom da tot ce e mai bun din noi. 

Da, mă gândesc la un transfer, vă daţi seama, dar nu ştiu cât de mult îmi doresc un transfer în ţară. Vom vedea ce va fi în vara viitoare. Dacă e ceva, telefonul meu e deschis, mă poate suna şi vom vedea”, a spus Adrian Petre, la TV Telekom Sport. 

Gigi Becali a reacționat la TV Digi Sport: Pe Adrian Petre au cerut ăia 3 milioane de euro, da nu vrea el să vină. Oricum, eu mai mult de un milion, un milion și ceva nu dau. Acum să vedem în iarnă. O să încercăm să-l aducem, dar trebuie să-l convingem pe el, să-l convingem pe băiat să vină”

„Aș vrea să rămân afară”

Întrebat în ce condiții ar reveni în țară, Petre a răspuns: „În primul rând, stabilitate, ăsta e cel mai important lucru. Dacă totul este stabil şi totul este pregătit aşa cum trebuie, eu zic că niciun jucător nu va avea probleme de adaptare şi eu cred că va fi uşor să te întorci în ţară. Nu pot să zic acum o echipă care să aibă această stabilitate din toate punctele de vedere, dar sunt multe echipe din ţară în care poţi să îţi dovedeşti valoarea şi poţi să creşti. Nu prea m-aş întoarce în ţară în momentul actual, din moment ce am reuşit să prind un transfer afară. Vreau să continui cât de mult pot afară”. 

PROGRAMUL ROMÂNIEI U21

  • 14 noiembrie 2019: România – Finlanda
  • 19 noiembrie 2019: Irlanda de Nord – România
  • 31 martie 2020: România – Danemarca
  • 4 septembrie 2020: Finlanda – România
  • 8 septembrie 2020:Malta – România
  • 9 octombrie 2020: Ucraina – România
  • 13 octombrie 2020: România – Malta

CLASAMENTUL ACTUALIZAT

EchipăMeciuriPuncte
1. Danemarca 39
2. Finlanda47
3. România36
4. Ucraina 33
5. Irlanda de Nord42
6. Malta31

VEZI ȘI:

VIDEO Ianis Hagi nu înțelege ce i se întâmplă la Genk: „Jucam bine, eram titular și dintr-o dată n-am mai jucat deloc. Nu știu de ce”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  12 Noiembrie 2019, 11:02

Petre ar trebui sa mearga la o echipa mai mare. Din afara. Echipe mai medii din Olanda sau Germania ar fi ok pentru el acum, ramane sa vedem si daca va reusi sa joace titular pe-acolo.

stfb
stfb  •  12 Noiembrie 2019, 10:28
Postat de steaua.libera pe 12 Noiembrie 2019, 09:41

Nu inteleg mentalitatea asta gen "prefer sa fiu a cincea roata la caruta in straintate decat sa fiu locomotiva echipei la un club din Romania". Keseru si-a relansat cariera cu adevarat cand a lasat liga a doua franceza pentru a reveni in Romania

Da Keseru e relansat in *** ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  12 Noiembrie 2019, 09:41

Nu inteleg mentalitatea asta gen "prefer sa fiu a cincea roata la caruta in straintate decat sa fiu locomotiva echipei la un club din Romania". Keseru si-a relansat cariera cu adevarat cand a lasat liga a doua franceza pentru a reveni in Romania

Vezi toate comentariile (29)
Comentează