FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB

ASTRA - FCSB // VIDEO+FOTO Ionuț Panțîru, prima apariție oficială după transferul la FCSB: „Antrenorul nu e problema noastră! E treaba domnului Becali” + 5 nume noi la antrenament

Antrenament FCSB // FOTO: Vlad Nedelea +14   FOTO
Antrenament FCSB // FOTO: Vlad Nedelea

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2019 12:17

Ionuț Panțîru, 23 de ani, a susținut azi prima conferință ca jucător al celor de la FCSB. Fundașul stânga a vorbit despre meciul cu Astra de luni, ora 21:00, și despre atmosfera din lot.

  • Meciul va fi de la ora 21:00, liveTEXT, video, foto pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

„Am ajuns la cea mai bună și la cea mai iubită echipă din țară. Am bătut-o pe Astra cu Poli Iași, sper s-o bat și luni. A fost visul meu de când eram mic să ajung aici și nu m-am dat bătut niciodată. Da, au fost discuții și-n trecut, dar au rămas doar la stadiul de negocieri.

Nu ne interesează pe noi problema antrenorului. E treaba staff-ului și treaba domnului Becali. Noi suntem plătiți să ne facem treaba. Dacă dumnealui bagă bani, nu e treaba mea. Nu mă interesează. Eu încerc să-mi fac treaba cât de bine”, a declarat Ionuț Panțîru.

antrenament fcsb 8 +15 FOTO

5 nume noi la antrenament

La antrenamentul de azi, sub comanda lui Vergil Andronache au fost prezenți și nou-veniții Lukasz Gikiwiecz (atacant polonez, 31 de ani),  Valentin Crețu (fundaș dreapta, 30 de ani) și Aristidis Soiledis (fundaș stânga grec, 28 de ani).

De asemenea, mijlocașul lateral Mihai Roman I și atacantul francez Harlem Gnohere au fost și ei la antrenament. Cei doi s-au pregătit separat, făcând alergări ușoare.

Conferința integrală

Vezi și:

VIDEO Vergil Andronache e categoric: „Eu o să fac echipa! Trebuie să fim bărbați”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close