FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Vergil Andronache, informații de ultimă oră despre starea jucătorilor accidentați: Harlem Gnohere și Mihai Roman sunt aproape de revenire + ce se întâmplă cu Lucian Filip

Articol de , - Publicat sambata, 10 august 2019 12:02

Vergil Andronache, omul care pregătește FCSB după pleacarea lui Bogdan Andone, a vorbit despre situația accidentaților. Harlem Gnohere (31 de ani) și Mihai Roman (34 de ani) sunt aproape de revenire.

  • FCSB - FC Voluntari e duminică, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Lucian Filip a părăsit terenul accidentat în prima repriză a meciului cu Mlada Boleslav. Patronul Gigi Becali l-a acuzat că a mimat o accidentare pentru a nu periclita transferul la Orenburg. Mutarea nu a căzut, formația din prima ligă rusă așteptând rezultatul analizelor.

„Lucian Filip este posibil să se fi lovit sau e posibil să fie doar o simplă sperietură. Eu am văzut doar când a ieșit din vestiar. Nu mergea prea bine. Atât, nimic mai mult. Cred că cel mai bine știe conducerea despre transferul lui. Nu am mai multe detalii. Urma să facă un RMN. Așteptăm rezultatele. Este posibil să se fi lovit sau să fi fost o simplă sperietură”, a declarat Vergil Andronache într-o conferință de presă.

„Primul care ar putea intra este Gnohere. De săptămâna următoare ar trebui să intre în program normal. Următorul ar trebui să fie Mihai Roman”
Vergil Andronache, antrenor FCSB

VEZI ȘI: 

OFICIAL Gigi Becali a transferat un fost fundaș al lui Dinamo! Andrei Marc a fost prezentat astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
foresta_dudelange
foresta_dudelange  •  10 August 2019, 21:14
Postat de cpt.ahab pe 10 August 2019, 14:58

Din ciclul "Andronaș/antrenor de pe imaș": "noi avem un lot numeric"! :))))))))))

vezi ca sunt fo 3 articole despre rinamu, comenteaza acolo depre pe ce loc sunteti si ce jucati

fairplayromania
fairplayromania  •  10 August 2019, 15:31

Vergil.....:):)

fairplayromania
fairplayromania  •  10 August 2019, 15:30

Acum ne intoxicaţi cu Andronache ? Ăsta parca lucra în tură de noapte.... GSP-dezamăgire totala!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează