FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Mihai Teja are un mesaj clar pentru Dragoș Nedelcu: „Atunci când joci la Steaua trebuie să dai mai mult” + Debutantul Iulian Cristea l-a impresionat

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 22:50

După meciul pierdut de FCSB cu Viitorul, scor 1-2, Mihai Teja remarcă evoluția foarte slabă a lui Dragoș Nedelcu, mijlocaș căruia îi transmite un mesaj clar: „La Steaua trebuie să dai mai mult”.

„E o înfrângere care doare. Viitorul a avut trei ocazii și ne-a dat două goluri. Noi am avut multe ocazii, pe care nu le-am fructificat. Cred că repriza a doua am început-o foarte bine. Dacă marcam, altul era rezultatul. Felicit Viitorul!

Se vor încurca și celelalte echipe. Azi nu cred că am făcut un meci foarte rău, dar am fost învinși. Important e ca noi să creștem de la meci la meci și cu siguranță vor veni și victoriile.

Dragoș Nedelcu n-a prins o seară reușită, de aceea a și fost înlocuit la pauză. Eu am încredere în el, e un jucător tânăr, are calități, dar trebuie să dai mai mult atunci când joci la Steaua!

Eu am vorbit cu băieții în vestiar după fiecare meci. Trebuie să schimbăm mentalitatea, să avem o mentalitate de învingători. Am jucători de calitate. Ca joc creștem”, a declarat Mihai Teja la Look Sport.

3e nota pe care a primit-o Dragoș Nedelcu din partea Gazetei Sporturilor pentru evoluția de azi, fiind cea mai mică dintre toți jucătorii

Mihai Teja...

...despre debutul lui Iulian Cristea: „E un fundaș central cu o tehnică foarte bună și cred că și-a făcut datoria foarte bine” 

...despre schimbarea sistemului: „E posibil să introduc un sistem cu doi atacanți, dar trebuie să exersăm mai mult la antrenament acest sistem. Avem 3 atacanți valoroși în lot. Cel care are randament va rămâne în echipă”.

Citește și:

Mesajul lui Teja pentru jucători la pauză: „Ne-a spus să jucăm cu inima”

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
balauru48
balauru48  •  12 Martie 2019, 11:26

Nedelcu nu joaca la Steaua, iar el stie asta!

mosvasile
mosvasile  •  12 Martie 2019, 10:37

Gura pacatosului!Vedeti?Si Teja zice ca jucatorul nu joaca la "steaua"si d-aia nu "da mai mult"!Ca si cum ar fi vreo oaie, care sa dea lapte mai mult!

pake_spp
pake_spp  •  12 Martie 2019, 08:19

Cloaca mai mare decat cea de acum de la FCSB, nu cred ca exista! Nu stiu daca cineva din staff are valoare de locul pe care il ocupa, Teja are niste declaratii de zici ca i-a luat de pe ultimul loc si se lupta sa evite retrogradarea...defapt, locurile sunt inversate, Bergodi trebuia sa vina la Steaua, iar ''Mister asta'' sa mearga la experimentul Voluntari! Dar evident, cine are bani, taie si spanzura!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close