FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // VIDEO Ianis Hagi, șef la sărbătoare! Dans și chiuituri pe ritmuri machedonești în vestiar după victoria cu FCSB

Viitorul Constanța
Viitorul Constanța

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 00:12

Viitorul a învins cu 2-1 în deplasarea de la FCSB, golurile fiind marcate de Calcan și Hagi, respectiv Coman.

Constănțenii au sărbătorit în vestiar triumful cu un dans vesel și chiuituri pe ritmurile unei melodii machedonești. Ianis Hagi, Ionuț Vână și Eric au fost cei mai activi dintre jucătorii „Regelui” la bucuria de la finalul meciului.

„Victorieeee! FC Viitorul învinge pe FCSB, pe Arena Națională, scor 2-1, după reușitele lui Calcan și Ianis Hagi! Bucurie de nedescris în vestiar, unde jucătorii au sărbătorit primul succes din play-off! Hai Viitorul!”, scrie pe Facebook-ul formației.

REZULTATE PLAY-OFF

CFR Cluj - Sepsi 3-1 (Detalii AICI)
CSU Craiova - Astra 1-0 (Detalii AICI)
FCSB - Viitorul 1-2 (Detalii AICI)

CLASAMENT PLAY-OFF LIGA 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  12 Martie 2019, 10:56

Viitorul a castigat pe merit, e adevarat si cu ceva noroc, caci FCSB a ratat ocazii...de neratat. Dar victoria este...victorie. Sa notam ca Viitorul a jucat fotbal frumos, doar pe final s-au retras la careu, mai mult de frica. Penaltyul a fost "curat", a mai avut ocazii,dar o victorie , se tine minte, daca si saptamana viitoare ...vine alta. ce nebunie ar fi ! Sa notam "mintea limpede " a lui Gica Hagi, care a schimbat corect si la timp ceea ce nu era bun. Mi-au placut mult Yanis si Vana, Baluta si Ghita dar si Nouri , Boboc si fundasul oandez. Mai slabuti Cojocaru, Mladen si Dragus.Iata ce inseamna ca o echipa sa aiba "stil de joc" cunoscut si aplicat" de toti. Bravo Gica, Viitorul intra in forma ..atunci cind trebuie !

invinctus
invinctus  •  12 Martie 2019, 08:25

Bai jijistilor daca voi toata viata ati furat ati fost niste nenorociti acum vedeti numai blaturi ha ha ha .

991170994290827
Adrian Carlo Bonicioli  •  12 Martie 2019, 08:23

M-am uitat la hora bucuriei....mă da' n-am văzut niciodată "patrăţică" de abdomen la viitorii fotbaliști. Dacă nici la 20 de ani, cu un regim de viata atlwtic, nu aveți abdomenul format...atunci sa nu ne mai miram ca nu avem jucători de şut și lovitura de cap.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează