FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL

FCSB - VIITORUL // Mihai Teja a prefațat meciul cu Viitorul lui Hagi: „E o echipă imprevizibilă! E bine că Gică nu intră pe teren, altfel diferența era foarte mare” :)

Mihai Teja este neînvins pe banca FCSB-ului
Mihai Teja este neînvins pe banca FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 10:54

Mihai Teja, 40 de ani, a vorbit despre reîntâlnirea cu Gică Hagi, 54 de ani, tehnician alături de care a lucrat în perioada în care era secund. 

  • FCSB - Viitorul este luni, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO

„Suntem pregătiți, îmi doresc să facem un meci bun și să câștigăm mâine. Îmi face plăcere să-l reîntâlnesc pe Hagi. Toți antrenorii cu care am lucrat și-au pus amprenta asupra mea. Le mulțumesc pentru sprijin.

Dacă intra Gică Hagi pe teren, diferența era foarte mare. E adevărat că intră un alt Hagi, Ianis. E un jucător bun și el, care poate diferența oricând.

Am încredere că băieții mei vor face un meci bun. Va fi un meci deschis, așa cum vor fi multe din play-off. Sper să-l pot învinge pe Gică Hagi.

Știu că Viitorul este o echipă imprevizibilă. E o echipă care joacă fotbal, iar când joci fotbal poți marca foarte multe goluri, dar sunt și momente în care nu dai gol. Per total, Viitorul e o echipă bună și am văzut asta etapa trecută, cu Botoșani”,  a zis Mihai Teja la conferința de presă. 

CITEȘTE ȘI:

5 absențe IMPORTANTE anunțate de Teja pentru meciul cu Viitorul! E gata să schimbe sistemul: „Da, există posibilitatea să jucăm așa”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  10 Martie 2019, 13:04

Cu Viitorul se pot obtine cele 3 puncte daca Teja a pregatit echipa dupa o lectie care sa vizeze numai si numai VICTORIA. In cele 10 partide FCSB trebuie sa arate ca o echipa de valoare europeana, capabila sa faca fata in UCL sau UEL. Pentru ca in anii trecuti am vazut ca sunt echipe care joaca bine in Romania, se claseaza pe primele locuri, dar pentru calificari in Europa arata....neputinta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează