FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

După Nicolae Dică, și Petre Marin îi răspunde lui Iulian Miu: „Mă doare foarte tare! Suporterii să nu uite asta”

11 goluri a marcat Petre Marin în cei 18 ani de carieră
11 goluri a marcat Petre Marin în cei 18 ani de carieră

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 08:59 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 09:42

Petre Marin (46 de ani), jucător al celor de la FCSB în perioada 2004-2010, i-a oferit o replică lui Iulian Miu (44 de ani), secundul CSA Steaua, în contextul conflictului dintre cele două echipe.

  • Miu a declarat recent faptul că adevărata Steaua evoluează acum în al patrulea eșalon valoric. Dică i-a răspuns, în direct la TV, afirmând că și el a jucat pentru Steaua;
  • Ulterior, Nicolae Dică a avut un schimb de replici de la distanță cu ultrașii CSA - detalii, AICI

Petre Marin: „Pe contractul meu scria Steaua București!”

„Nu vreau să intru în niciun fel de polemică cu Iulică Miu, dar nimeni nu ne poate spune nouă în față că nu am jucat la Steaua București. Pe contractul meu a fost scris Fotbal Club Steaua București, nu FCSB. Este păcat că am ajuns să ne contrăm între noi, steliștii, dar suporterii roș-albaștrilor nu trebuie să uite că în 2006 au ieșit pe străzi pentru Steaua București. 

Patron era Gigi Becali, iar antrenor Cosmin Olăroiu. S-au bucurat atunci pentru noi? La vremea aceea nu exista echipa de acum din Liga 4. Am făcut la vremea aia cea mai mare performanță a unei echipe românești de după 1990.

UEFA ne-a recunoscut atunci ca Steaua? Da! Atunci, care mai este problema? Ce vină am avut noi, jucătorii? Noi am continuat echipa Steaua '86. Mă doare foarte tare când se dorește să se scoată în evidență că noi nu am jucat pentru Steaua București”, a declarat Marin, citat de Prosport.

După Nicolae Dică, și Petre Marin îi răspunde lui Iulian Miu: „Mă doare foarte tare! Suporterii să nu uite asta”

Petre Marin în duel cu Ianis Zicu, într-un derby Rapid - Steaua

3 trofeea cucerit Petre Marin, toate cu FCSB (la vremea respectivă, echipa se numea Steaua): două campionate (2005, 2006) şi Supercupa României (2006)

9 selecţiia adunat Marin la naţională între 2004 şi 2007

VIDEO FCSB și Dinamo se întâlnesc în returul semifinalei din Cupa României. A 49-a întâlnire dintre cele două rivale

Citește mai multe știri de actualitate:

Culisele duelului pentru putere » MM Stoica a scăpat de Vintilă, dar a pierdut lupta cu familia Reghecampf

Panduru a plecat de la Telekom și revine în antrenorat după 12 ani! Noul „secund” al lui Reghecampf

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (21)
mordi
mordi  •  08 Iulie 2020, 20:30
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 08 Iulie 2020, 15:11

P.S...Ca să evităm orice comentariu anapoda mentionez că sunt stelidt din 1975,când unii "comentatori de pe aici" nici nu erau născuți.

Scriu eu un comentariu care nu e anapoda, cum zici tu: cand tu te nasteai in 75, eu mergeam pe Ghencea la meciuri. Asa ca te anunt ca nenorocirea nu e in liga a 4 a ci fcsb-ul din prima liga. Iar daca tie ti se pare ca gigi e marele investitor din fotbalul romanesc, ti-a demonstrat-o imberbul de Talpan( cum il numesti tu) ca nu e chiar asa. Ia vezi cati bani a bagat si cam cati a castigat plus imagine etc etc. P.S. Daca ''nenorocirea'' din L4 promoveaza la un moment dat, sigur se va gasi si un investitor care sa bage bani la Steaua si pe banii caruia sa comentam noi, cultii la cap.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Iulie 2020, 16:16

Respect Petrica,unul dintre noi,caracter adevarat !

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  08 Iulie 2020, 15:11

P.S...Ca să evităm orice comentariu anapoda mentionez că sunt stelidt din 1975,când unii "comentatori de pe aici" nici nu erau născuți.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close