FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Cei doi jucători legitimați la FCU Craiova vor fi cercetați penal în stare de arest preventiv. Instanța le-a respins contestațiile

Cătălin Albu/ foto Imago Images
Cătălin Albu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 17:16 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 20:07

Fotbaliștii echipei secunde a FCU Craiova, Andrei Cătălin Albu (18 ani) și Jesus Eduardo Sperlea (16 ani), arestați preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie, rămân în continuare închiși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

Tribunalul Dolj a respins, astăzi, ca nefondate contestațiile formulate de cei doi juniori împotriva măsurii arestării preventive. Astfel, cercetarea penală va continua cu Albu și Sperlea în stare de arest preventiv.

Istvan Kovacs, delegat din nou la Campionatul Mondial » În ce meci va fi implicat centralul român
GRUPA H
Istvan Kovacs, delegat din nou la Campionatul Mondial » În ce meci va fi implicat centralul român

Cătălin Albu este un mijlocaș central, care are jucat un meci în Liga 1. El este fratele lui Dragoș Albu, mijlocaș la prima echipă a celor de la FCU Craiova. Jesus Eduardo Sperlea este născut în Valencia, în 2005 și joacă la mijlocul terenului.

Joi seară, 17 noiembrie, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova i-au reținut, pentru 24 de ore, pe cei doi tineri, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Ulterior, Judecătoria Craiova a dispus arestarea lor pentru 30 de zile, aceștia fiind acuzați că au tâlhărit trei copii, cu vârste între 13 și 15 ani.

Cei doi jucători legitimați la FCU Craiova vor fi cercetați penal în stare de arest preventiv. Instanța le-a respins contestațiile
Jesus Eduardo Sperlea

Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea sunt bănuiți că în perioada 14-16 noiembrie, prin amenințarea cu acte de violență, ar fi deposesat de sumele de bani ce le aveau asupra lor, trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani, toți din municipiul Craiova, a transmis IPJ Dolj.

Doi jucători de la FCU Craiova, arestați preventiv

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie, i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, precizează Poliția din Dolj.

Gala GSP 2022. Andrea Compagno despre transferul de la FCU Craiova la FCSB: „N-am crezut că va renunța la mine. Dar o să-i mulțumesc toată viața lui Mititelu”

Citește și alte știri din Liga 1:

Antrenorul șomer a recunoscut oferta de la FCSB: „I-am spus să așteptăm iarna. Cota mea e în creștere”

Ilie Poenaru dezvăluie culisele excluderii lui Desley Ubbink de la UTA: „Și-a bătut joc! Ce a făcut cu FCSB a umplut paharul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  01 Februarie 2023, 13:01
Postat de nicohak55 pe 22 Noiembrie 2022, 21:05

Au văzut la patron că are bani și a stat la pușcărie. Au zis că asta-i soluția să se îmbogățească, pușcăria. Adică un club de pușcăriași , de la patron la jucători. Probabil că suporterii , conduși de intelectualul "Poștașu" sunt tot cam pe acolo.

Problema e la mentalitate. Aici ma refer la astia care aveti comentarii ca asta al tau si la astia care apreciaza comentariile ca asta al tau. Oltenii se cred destepti si vor sa intre in fatza. Foarte bine. E mai bine decat sa te subestimezi. DAR, vad oameni din niste zone sarace si la propriu si la figurat care ii persifleaza pe olteni. Si asta se intampla si la tv, in emisiuni de sport, ca de acolo pleaca problema, de la manipularile mass media din tv si ziare, site-uri web. Pai vad ca nu e problema sa fim sarcastici cu oltenii, sa ii batjocorim, in schimb e o problema la orice fac oltenii. Daca fac niste cocalari din Dambovita, Prahova sau Constanta scandal pe vreun stadion, nu e problema, sunt niste "spectatori recalcitranti", bai dar daca fac oltenii scandal pe undeva, "sunt olteni, ce sa le ceri...". Nu sunt oltean dar mi se pare o mare mizerie chestia asta sa o facem intre romani. Oltenii au doar gura mare, daca ajungi sa ii faci sa te respecte esti fratele lor, dar trebuie sa ai inteligenta ca sa stii sa te faci respectat. Nu orice *** e impune respect.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzintaru
tzintaru  •  27 Noiembrie 2022, 09:19
Postat de morisca_11 pe 23 Noiembrie 2022, 13:01

nu ia trimis clubul , ia invatat cum sa faca o talharie , de ce trebuie sa stii numele celor care judeca cazul asta de talharie ? vreti sa faceti presiuni ?

De ce nu te duci la școală?

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  24 Noiembrie 2022, 20:12
Postat de s0r1n_naccio pe 22 Noiembrie 2022, 19:15

1. Ce treaba are fapta de natura penala a unor tineri cu FC U Craiova? Care e legatura? I-a trimis clubul sa faca o talharie sau sa ameninte cu violenta fizica niste minori? Minorul e in responsabilitatea parintilor, nu a clubului. Majorul e complet responsabil de propriile fapte. FC U Craiova nu are nicio implicare in stirea asta, dar este folosit numele pentru ca e o stire care se spera sa afecteze imaginea clubului. In weekend o grupa de juniori a invins echipa similara a FCSB, la Bucuresti, dar nu am vazut vreo stire. In schimb ni se spune ca doi juniori sunt arestati preventiv, banuiti fiind de comiterea unei talharii. 2. Nu am vazut in presa numele magistratilor care au arestat preventiv un minor acuzat de amenintari. Inteleg arestarea preventiva si retinerea peste weekend in speranta intimidarii si predarii unei lectii dure despre viata, dar deja se ingroasa gluma. Nu prea sunt atat de severi acesti magistrati in cazurile etnicilor cu specializare in cersetorie, carne vie si bancomate.

Jucatori tâlhari / hoti/ arestați, club fantoma /fake, infiintat in 2017 vrea istorie de zeci de ani, patron Arestat/ Tâlhar/ hot…. Tot ce e la Feceu ***! A parnaieeeee

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează