FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA

FOTO Istvan Kovacs a trimis echipele la vestiare! Ultrașii și-au făcut de cap în repriza secundă din FCU - CS Universitatea

Derby-ul dintre FCU Craiova și CS Universitatea Craiova. a fost întrerupt aproximativ două minute în debutul reprizei secunde, din cauza torțelor aruncate pe gazon de ultrașii gazdelor.
Derby-ul dintre FCU Craiova și CS Universitatea Craiova. a fost întrerupt aproximativ două minute în debutul reprizei secunde, din cauza torțelor aruncate pe gazon de ultrașii gazdelor.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 23:03 / Actualizat luni, 08 august 2022 12:45

Derby-ul dintre FCU Craiova și CS Universitatea Craiova. a fost întrerupt aproximativ două minute în debutul reprizei secunde, din cauza torțelor aruncate pe gazon de ultrașii gazdelor. Istvan Kovacs a oprit partida și în minutul 59, când gestul s-a repetat. Întreruperea a durat aproximativ 10 minute.

Tabăra gazdelor a fost nemulțumită de arbitrajul lui Istvan Kovacs, acuzând că penalty-ul de la golul de 2-0 a fost dictat greșit. Ultrașii formației patronate de Adrian Mititelu a protestat în propriul stil. 

Momentul ratat de camerele TV » Ce s-a întâmplat după golul marcat Hanca în derby-ul cu FCU Craiova
FCU Craiova - CSU Craiova
Momentul ratat de camerele TV » Ce s-a întâmplat după golul marcat Hanca în derby-ul cu FCU Craiova

FCU Craiova - CS Universitatea Craiova, întrerupt din cauza ultrașilor

Imediat după fluierul de start al primei reprize, peste 10 torțe au fost aruncate pe gazon. Alături de ele au zburat și alte obiecte, sticle sau monede. Meciul a fost oprit aproximativ două minute, timp în care pompierii au îndepărtat obiectele pirotehnice cu ajutorul unor găleți. Ultimele două torțe au fost îndepărtate chiar de David Lazar (30 de ani), portarul celor de la CS Universitatea Craiova.

+28 FOTO

În minutul 59, la un corner executat de FCU Craiova, o torță a aterizat pe plasa porții, iar o sticlă s-a oprit chiar în zona plină de fotbaliști. Istvan Kovacs a luat o decizie radicală și a trimis cele două formații la vestiare. 

Pe arena „Ion Oblemenco” sunt prezenți 23.211 de spectatori. Galeria oaspeților a primit 5.994 de bilete.

Ironii înainte de FCU Craiova - CS Universitatea Craiova

În momentul prezentării echipei antrenate de Laszlo Balint, crainicul arenei a folosit doar denumite „CSU”. În plus, a repetat că este „echipa oaspete din acest oraș” și a citit pe un ton scăzut numele fotbaliștilor adverși.

VIDEO Atmosfera din Craiova, înaintea marelui derby local

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mihai Stoica laudă un jucător al rivalei CFR CLuj: „E bun, da! E un caz de studiu!”

Sfatul lui Poenaru pentru Miculescu, după transferul la FCSB: „I-am spus că acolo e altceva și trebuie să facă asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează