FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

Câte bilete s-au vândut pentru FCU Craiova - FC Voluntari

Aproximativ 2.000 de bilete s-au vândut pentru confruntarea FCU Craiova - FC Voluntari (azi, 20:00), duel contând pentru etapa #26 din Superliga, liveTEXT pe GSP.ro
Aproximativ 2.000 de bilete s-au vândut pentru confruntarea FCU Craiova - FC Voluntari (azi, 20:00), duel contând pentru etapa #26 din Superliga, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de , - Publicat luni, 20 februarie 2023 15:05 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 15:05

Aproximativ 2.000 de bilete s-au vândut pentru confruntarea FCU Craiova - FC Voluntari (azi, 20:00), duel contând pentru etapa #26 din Superliga, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Se anunță meci aprig în Bănie. Mititelu a deschis porțile fanilor, iar până la această oră, în afara celor 1.000 de abonamente, s-au vândut aproximativ 2.000 de tichete, conform informațiilor GSP. Nu intră în acest calcul ultrașii din galerie, Peluza Sud 1997 își organizează singură vânzarea de bilete, nu e cuantificată de club.

Șucu îl interzice pe Marian Iancu la Rapid: „A cumpărat Timișoara cu bani din escrocherii și inginerii financiare”
RAPID
Șucu îl interzice pe Marian Iancu la Rapid: „A cumpărat Timișoara cu bani din escrocherii și inginerii financiare”

Adrian Mititelu a deschis stadionul la FCU Craiova - FC Voluntari, dar amenință cu evacuarea

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu (54 de ani), a renunțat la planul aplicat după incidentele provocate de ultrașii din Peluza Sud la meciul cu Sepsi (0-3 la „masa verde”) și a decis să permită accesul spectatorilor pe stadionul din Bănie la partida cu FC Voluntari.

De frica galeriei, cu care se află în conflict deschis, Adrian Mititelu a închis porțile arenei la precedentul joc susținut de FCU pe teren propriu, cu U Cluj (5-0), pe 3 februarie, în etapa #24.

Când a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru confruntarea cu FC Voluntari, FCU Craiova și-a avertizat suporterii că vor fi evacuați din stadion în cazul scandărilor xenofobe, rasiste, injuriilor sau jignirilor adresate oficialilor.

În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv.

Astfel, Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 20 februarie, ora 20:00, disputată pe Complex Sportiv Craiova.

Biletele pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.

• Prețurile biletelor sunt următoarele:

VIP: 80 lei
Tribuna I: 30 lei
Tribuna II: 20 lei
Peluza Sud: 10 lei

Prețul unei loje pe meci este de 2.000 lei iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.


- Comunicat FCU Craiova

VIDEO. Totul despre FCU Craiova - FC Voluntari:

Mai multe știri din Liga 1: 

Motivul lui Iancu pentru care Timișoara n-a câștigat campionatul: „Mircea Sandu mă oprea cu toată liota lui de arbitri. Lucrurile erau clare!”

Olaru e cel mai valoros din Superligă, dar are un mare minus: până și Dawa e peste!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  20 Februarie 2023, 18:25

Forza Stiinta Forza PeluzaSud97 Forza Napoli, victorie azi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează