FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

VIDEO De ce a insistat FCU Craiova pentru Flavius Stoican » Legătura dintre Mititelu Jr. și antrenor

Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu Jr., patronul oltenilor în absența tatălui său, a fost dorit la Dinamo în perioada în care era jucător iar Stoican îi pregătea pe „câini”.
Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu Jr., patronul oltenilor în absența tatălui său, a fost dorit la Dinamo în perioada în care era jucător iar Stoican îi pregătea pe „câini”.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 18:45 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 19:03

Flavius Stoican (44 de ani) este noul antrenor al celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu Jr., patronul oltenilor în absența tatălui său, a fost dorit la Dinamo în perioada în care era jucător iar Stoican îi pregătea pe „câini”.

Trădările pe ruta Craiova - București au fost cândva la mare modă în fotbalul românesc. Numeroși jucători importanți au lăsat Știința pentru a merge la „dușmanul de moarte” Dinamo, devenind apoi inamicii publici ai fanilor Universității. 

Lista ar fi putut fi completată cu un nume de rezonanță. Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FCU Craiova, condamnat la trei ani de închisoare cu executare, a încercat o carieră în fotbal și chiar s-a aflat în vestiarul echipei tatălui său. Invitat la GSP Live, acesta a dezvăluit în noiembrie 2020 că a fost la un pas să ajungă la Dinamo, în perioada în care Flavius Stoican era antrenorul „câinilor”. 

Azi, Mititelu Jr. a dezvăluit că l-a dorit pe Stoicanetti antrenor la FCU Craiova și în iarna anului trecut, în Liga 2, însă a reușit să-l convingă abia acum, după ce Mutu a eșuat în Bănie.

Adrian Mititelu Jr., la GSP Live: „Stoican m-a vrut la Dinamo când aveam 16 ani”

„Tatăl meu a crezut foarte mult în mine ca fotbalist și a fost foarte supărat când am renunțat. Nu știu dacă își mai aduce aminte, dar Flavius Stoican a vrut să mă ia la Dinamo când era antrenor acolo. Așa îmi aduc aminte. Tatăl meu a discutat cu ei și au zis să vin să la echipa a doua a lor și să mă antrenez cu echipa mare. Aveam 16 ani”, a afirmat Mititelu junior, la GSP Live. 

Mititelu Jr. anunță transferuri după numirea lui Stoican: „Mutu a avut timp destul!”

„A fost prima opțiune pentru mine încă din iarna anului trecut, dar nu ne-am înțeles atunci. Eu zic că e pe stilul Craiovei. Probabil în iarnă vor mai veni jucători. Cred că vom fi mai puternici după ce vor reveni și accidentații și odată cu acest impact al noului antrenor. 

Nu vreau să fac o comparație între antrenori. Eram pe locul 14 după 11 etape, Adi a avut un timp rezonabil. Acum, am mare încredere în Flavius. Nu este la început. A performat la Dinamo, la Poli Iași. Unde a fost a arătat că e capabil. E un fost fundaș al naționalei, a crescut la echipa noastră, în acest oraș, are experiență. Obiectivul rămâne clasarea cât mai sus în clasament. 

Mai rău decât suntem acum în clasament nu vreau să-mi imaginez că vom putea fi! Nu vreau să vorbesc despre contracte, e confidențial. Flavius crede în echipa noastră, în lot, iar financiar ne-am înțeles de la început”, a declarat Mititelu Jr. în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. 

FCU Craiova are antrenor! Flavius Stoican a fost prezentat oficial

Au dispărut dubiile! Flavius Stoican este noul antrenor al lui FCU Craiova. Dimineață, cele două părți au pus la punct detaliile contractului prin intermediul avocaților. În această după-amiază, antrenorul a ajuns în Bănie, unde și-a pus semnătura pe contract.

După ce a fost refuzat, pe rând, de Marius Șumudică și Eugen Neagoe, Adrian Mititelu a apelat la o variantă-surpriză. Oltenii l-au contactat pe Flavius Stoican, fostul căpitan al Științei, care a acceptat imediat propunerea făcută de FCU.

Flavius Stoican, prezentat oficial la FCU Craiova

„Stoicanetti” vine în Bănie alături de bunul prieten Bobi Verdeș, cel care va ocupa funcția de „secund”. Fostul atacant e un fan declarat al lui FCU Craiova.

Flavius Stoican este noul antrenor al Științei! Fostul fundaș dreapta al naționalei Romaniei și jucător al Universității Craiova, în perioada 1995-2002, a semnat un contract valabil pentru acest sezon 
- Comunicat FCU Craiova

După un start bun de sezon, FCU Craiova a ajuns la 7 partide fără victorie pe banca oltenilor (3 remize și 4 eșecuri). Nou-promovata este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte.

Flavius Stoican încearcă să-și relanseze cariera la FCU Craiova

Flavius Stoican e liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu, iar o mutare în Bănie i-ar relansa complet cariera. În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut două aventuri la Dinamo și una la Poli Iași, ambele pe prima scenă. 

Ultima experiență a lui Stoican a fost una pozitivă, la Viitorul Târgu Jiu. Tehnicianul a revitalizat echipa și a dus-o până în semifinalele Cupei României. Pe banca lui Poli Iași - ultima echipă din Liga 1 antrenată - Stoican a izbutit să-i ducă pe moldoveni în play-off.

VIDEO. Flavius Stoican rememorează un episod halucinant de la Șahtior: „Bărcăuan, cel mai prost, dar și cel mai norocos”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Încă un bluf la Dinamo? Fotbalistul venit în probe are o experiență eșuată în România: „A stat o săptămână, apoi a dispărut!”

Patronul lui Sepsi rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care nu s-a înțeles cu Gâlcă și Boloni: „Decât să vorbim de insolvență, mai bine căutăm altceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
legio.sud
legio.sud  •  06 Octombrie 2021, 22:25

Stoican cred ca are secunzi pe adita și gogoașa , beton staff sigur se bat pt. locurile 1 - 3

tivireli
tivireli  •  06 Octombrie 2021, 21:23
Postat de albalbastru72 pe 06 Octombrie 2021, 19:34

Poate era in anturajul echipei si facea piine sau cara geanta lui Stoican,dar nu cred ca a jucat vreun meci titular.Era greu,trebuia sa se accidenteze toti jucatorii si toata echipa a doua ca sa joace Mititelu.

Tu nu știi să citești? Vezi ca se caută ciobani pentru stânele de oi.

jony_10
jony_10  •  06 Octombrie 2021, 20:13

Beuuuu Beuuuuuu

Vezi toate comentariile (7)
Comentează