FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - POLI IAȘI

De asta a schimbat preparatorul?! Scene bizare la FCU - Poli Iași: 2 titulari s-au „rupt” în doar 12 minute!

Compagnucci s-a accidentat în FCU Craiova - Poli Iași
Compagnucci s-a accidentat în FCU Craiova - Poli Iași

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 17:06 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 17:06

Doi titulari ai FCU Craiova au suferit accidentări musculare în primele 12 minute ale meciului cu Poli Iași. Andrea Padula s-a așezat pe gazon după numai 3 minute, urmat la scurt timp distanță de Gabriel Compagnucci.

Meciul dintre FCU Craiova și Poli Iași a început cum nu se putea mai rău pentru olteni. În minutul 3, fundașul lateral Andrea Padula, utilizat mai avansat astăzi, ca extremă, s-a așezat pe gazon, reclamând dureri musculare.

Padula nu a fost lovit sau implicat într-un duel, pur și simplu a simțit un disconfort muscular și nu a putut continua partida, fiind înlocuit cu Vlad Achim.

S-a aflat cine l-a salvat pe Șumudică de la demitere. Mutarea care a răsturnat situația la Gaziantep!
TURCIA
S-a aflat cine l-a salvat pe Șumudică de la demitere. Mutarea care a răsturnat situația la Gaziantep!

Scene bizare la FCU Craiova - Poli Iași: 2 titulari s-au „rupt” în doar 12 minute

La 9 minute distanță, la fel s-a întâmplat cu Gabriel Compagnucci, fundașul dreapta titular de astăzi. După un atac al oaspeților, argentinianul s-a așezat în propriul careu și a dus mâna la coapsă.

Ulterior, după ce staff-ul medical s-a convins că jucătorul nu poate continua partida, Compagnucci a fost înlocuit cu Sekou Sidibe, iar Radu Negru coborât în linia defensivă.

Și în tabăra adversă a apărut rapid o schimbare forțată. Portarul Ionuț Ailenei a acuzat dureri la picior după ce a aterizat greșit în urma plonjonului de la golul din minutul 19, astfel că Toma Niga i-a luat locul. Este primul meci la Poli al jucătorului de 26 de ani.

Adrian Mititelu a schimbat preparatorul fizic

În urmă cu 8 zile, Adrian Mititelu l-a dat afară pe preparatorul fizic Dan Vasilică, unul dintre oamenii lui de încredere, în locul acestuia fiind instalat Vlad Țăran.

Țăran a mai ocupat această funcție la naționala de seniori a României, în staff-urile lui Anghel Iordănescu și Christoph Daum, la UTA, Hermannstadt, Al Tai, Rapid, CS Mioveni și Abha.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din Superligă:

Rapid a blocat jucătorii rivalei înaintea meciului direct: „Nu e vorba doar de bani”
RAPID - UTA ARAD
Rapid a blocat jucătorii rivalei înaintea meciului direct: „Nu e vorba doar de bani”
„Cum? Cum? Cum?” » MM Stoica, mesaj acid: „Cât de idioți sau inculți ne cred unii!”
ARBITRAJ
„Cum? Cum? Cum?” » MM Stoica, mesaj acid: „Cât de idioți sau inculți ne cred unii!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  28 Februarie 2024, 09:31

Nu e o noutate ca TOȚI strainii lui Mititelu vor sa plece!Daca o țin tot așa,FCU va lua drumul...B-ului!

s0r1n_naccio
s0r1n_naccio  •  27 Februarie 2024, 18:25

Echipa sta prost fizic din prima etapa. De asta nu s-au accidentat pana acum, pentru ca nu i-a antrenat suficient de bine cat sa faca fata fizic unui meci intreg. De asta si rezultatele sunt de cosmar. Ei inoata pe teren, sunt lesinati din primele minute. Trebuia schimbat demult preparatorul. Nu putem sa avem pretentii de la niciun preparator sa rezolve problema in 2 saptamani. Nu poti antrena acumulare in plin campionat suficient cat sa recuperezi decalajul fata de adversari. Asta e un sezon ratat complet. Din prima saptamana de la reunirea lotului pentru noul sezon s-au aratat semnele unui esec marca mititelu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close