FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - UTA 1-0

Inedit » UTA își premiază jucătorii după înfrângerea cu FCU Craiova: „Viciere de rezultat!”

FCU Craiova - UTA // foto: Facebook @ UTA Arad
FCU Craiova - UTA // foto: Facebook @ UTA Arad

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 11:02 / Actualizat luni, 02 mai 2022 11:35

În ciuda faptului că UTA a pierdut cu FCU Craiova în etapa 7 din play-out, scor 0-1, conducerea clubului arădean a decis să le ofere jucătorilor prima aferentă obținerii unui punct, întrucât consideră că „înfrângerea a fost o viciere de rezultat”.

UTA a luat o decizie inedită după eșecul din Bănie, 0-1 cu FCU Craiova, unul învăluit de scandal. Oficialii clubului din Arad au decis să le ofere jucărilor prima aferentă obținerii unui punct, hotărâre comunicată în această dimineață pe site-ul oficial.

Cum l-a sabotat Anghel Iordănescu pe Giovanni Becali: „Bagă-l, bă, ce dracu'?”
AMINTIRE
Cum l-a sabotat Anghel Iordănescu pe Giovanni Becali: „Bagă-l, bă, ce dracu'?”

UTA își premiază jucătorii după 0-1 cu FCU Craiova

„Considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat și, totodată, facem o invitație la moralitate și integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie”, este motivarea prezentată în comunicatul celor de la UTA.

În urma evenimentelor petrecute în etapa a șaptea a playout-ului Ligii I, la meciul echipei noastre contra celor de la U Craiova 1948, conducerea UTA Arad a decis premierea jucătorilor conform Regulamentului de Ordine Interioară cu suma cuvenită pentru câștigarea unui punct. 

Prin această decizie considerăm că înfrângerea a fost o viciere de rezultat și, totodată, facem o invitație la moralitate și integritate către arbitrul de centru Sorin Costreie. Susținem cu toții ideea unui fotbal mai bun, mai competent și cu decizii în folosul lui și nu împotriva lui. Hai UTA!

- Comunicat UTA

Ce reclamă arădenii? Faza care a dus la golul lui Dominik Kovacic din minutul 50, unicul al partidei.

Portarul oaspeților, Balauru a ieșit în întâmpinarea lui Bauza la marginea careului de 16 metri, a căpătat prim-planul, apoi a fost călcat evident de extrema Craiovei, cu talpa pe glezna dreptă.

Nu doar că nu a dictat lovitură liberă în favoarea arădenilor, dar arbitrul Sorin Costreie a considerat că faultul a fost comis de portar, pe care l-a avertizat cu un cartonaș galben.

Din lovitura liberă rezultată, Kovacic a înscris și i-a adus în avantaj pe elevii lui Nicolo Napoli.

Dragoș Balauru, UTA: „Arbitrul trebuia să fie la mici și bere”

După meci, Dragoș Balauru, portarul arădenilor, a criticat dur arbitrajul lui Sorin Costreie.

„Se tot vorbește la televizor că sunt echipe care strică campionatul, Mediaș, Clinceni, dar hai să ne uităm și în alte părți, acolo unde este marea problemă. Din punctul meu de vedere a fost viciere de rezultat. 

Pierzi cu un gol dintr-o lovitură liberă inexistentă. Puteau să joace cu un om în minus și atunci se schimbau datele problemei. O seară neagră. Arbitrul trebuia să fie la mici și bere”, a declarat Dragoș Balauru la Orange Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Concluziile acționarului de la CFR Cluj după 1-0 cu Farul: „Ăsta e stilul lui Dan Petrescu. Că ne chinuie, e altă problemă”

Dinamo speră la un miracol » Ce calcule își fac „câinii” pentru un meci mai ușor la baraj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
kuba
kuba  •  02 Mai 2022, 19:47
Postat de whiteredarad pe 02 Mai 2022, 14:18

Om fi noi fraieri, si nu o bagam in ate, dar nu Costree trebuie sa ne invinga. Cu toata prostia noastra..scoteam un punct, iar daca dadea afara vreun oltean...cine stie. Arbitraj ca in " epoca Dinescu" sau ca " la comanda lui...Mitica". Cine ne da bani pierduti ca trec oltenii in fata noastra ,...Costree sau..Burleanu & Iorgulescu ?

Tzutzare, nimic despre meciul din campionatul regulat?! Cum ne-ati executat cu arbitrii?! Nu l-as da pe Compagno pe Miciulescu ala al vostru!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  02 Mai 2022, 17:33

Iar FCU-l "premiaza" pe nemernicul de costreie :((

george_br
george_br  •  02 Mai 2022, 16:31

M-au spart astia cu vicierea de rezultat! Cu nici o alta ocazie (si au fost destule, inclusiv la meciul din tur, cu plangaciosii de azi) in care Craiova a fost jefuita de arbitri, nu s-a pomenit de "viciere de rezultat". S-au gasit acum sa planga pe umarul batranei doamne!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close