FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova schimbă stadionul! Mititelu anunță: „Avem o înțelegere cu primarul. Suporterii noștri oricum nu ne onorează cu prezența”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 12:55 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 13:06

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul de la FCU Craiova, anunță că meciul din Cupa României cu FC Voluntari va avea loc la Târgu Jiu.

Pe 10 noiembrie, FCU Craiova va primi vizita celor de la FC Voluntari, pentru un meci din etapa 2 a grupelor Cupei României.

Partida nu va avea loc la Craiova, pe „Ion Oblemenco”, ci pe stadionul din Târgu Jiu. Adrian Mititelu vrea, astfel, să răsplătească suporterii din orașul gorjean.

Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”
PRIETENII LUI OVIDIU
Emisiunea lui Ioanițoaia, întreruptă brusc: „Niţă, ești un escroc internațional! Am față de fraier?”. Dialog genial în platou: „Ne dădea la ficat, la rinichi”

Adrian Mititelu: „Meciul de Cupă cu FC Voluntari îl vom juca la Târgu Jiu”

„Probabil că meciul din Cupă cu Voluntari îl vom juca la Târgu Jiu. Avem o înțelegere cu primarul de acolo. Nu mutăm echipa acolo, cum încearcă unii să spună, dar meciul va fi joi, la ora 16:00, cel mai bun moment să jucăm acolo.

Și acolo avem suporteri, oricum cei din Craiova sunt favorizați, au două echipe pe care le pot vedea. În plus, suporterii noștri sunt puțin cam supărați și nu prea ne onorează cu prezența.

O să încercăm să-i facem fericiți și pe cei de acolo. Ne vom revedea cu publicul craiovean pentru marele meci cu FCSB”, a spus Mititelu după meciul de vineri seara dintre FCU Craiova și Farul.

Partida cu FCSB este programată duminică, 13 noiembrie, ora 21:00.

În prima etapă din grupele Cupei României, FCU Craiova a remizat alb cu divizionara secundă Dinamo, 0-0.

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Tavi Popescu, „tăvălit” de un fost mare internațional: „Nu mai joacă fotbal în acest moment. Să discute cineva cu el”

Patronul lui Sepsi condamnă o echipă la retrogradare: „Anul ăsta nu mai reușește miracolul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  30 Octombrie 2022, 21:30

Adevarul este ca mititelu e sentimental. El iubeste fotbalul. El a investit bani. Însă din dorinta de a castiga, a inceput sa minta, apoi a furat, apoi a inceput sa minta din ce in ce mi mult. Acum umilește suporterii fcu……. Ce nu înțelege el este ca iubirea lui e nebuna, iubeste o himera, o fantasma. Din cauza iubirii bolnave a distrus Universitatea Craiova. Acum distruge fcu. Pentru mine e clar: omul nu e ***, e *** si mitoman, iar cand nu primeste ce spera el, distruge, alunga, minte, fura. Nu imi pot da seama cum de o echipa ca Stiinta a ajuns pe mana acestui infractor. Dar este clar ca e si vina autorităților locale, dar si a oamenilor de afaceri de la acel moment: au asistat pasiv la distrugerea unui brand național cu mainile in san. Sa vedem si partea buna: Stiinta a renăscut, Stiinta nu mai e pe mana nebunului, Stiinta joaca in cupele europene, Stiinta are un antrenor bun si se bate acolo sus an de an. Lotul poate fi îmbunătățit si trebuie îmbunătățit! Sper ca in campionatul viitor, *** si debandada lui de echipa - fcu - surogatul de booveni sau Targu Jiu sa nu mai fie in prima liga, ceea ce va avea ca efect si interzicerea de a juca pe Oblemenco! Si poate se strang mai multi oameni cu resurse din județ asa incat sa facem o echipa care sa se bata de la egal la egal cu CFR si fcsb - in prezent nu mi se pare de nivelul ălora. Nu cred ca farul sau rapid vor rezista pana la sfarsit, campionatul se joaca intre aceleasi 3 de cativa ani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Bancone11
Bancone11  •  30 Octombrie 2022, 00:09

In Craiova nu te vrea nimeni du-te unde vrei cu ei …întoarce te la Booveni

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 Octombrie 2022, 21:17
Postat de Hcm27 pe 29 Octombrie 2022, 20:41

Primele doua cuvinte nu le-am înțeles,dar probabil sunt în limba maghiara!În rest sa le aibă pe toate ca-si dorește săracul atât de multe și trebuie sa se impece pe sine însuși,dar și pe cei dinTg Jiu.Daca vrei tu și Bârlad și Real,nu cred ca ar fi o problema,numai ca mi-e frica ca este necesar acordul acestora

Nu are treaba cu hunul simt si acordul cuiva. Ca avea fcu river plate Boavista st Germania intre Juventus din Tg Jiu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează