FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Flavius Stoican este contrazis de cifre » George Ţucudean, bun dar nu şi eficient

Articol de - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 14:38

GSP.RO a analizat momentele decisive în care George Ţucudean s-a aflat din 2011, de cînd a promovat, iar cifrele nu sînt tocmai de partea sa.  

Ţucudean are 17 goluri în Liga 1 şi doar 6 reuşite cu capul. El a înscris numai în 4 meciuri, 3 reuşite fiind izbutite în 2012, într-o partidă disputată contra celor de la CSMS Iaşi. În plus, şi la capitolul devieri decisive, are o singură pasă cu capul, anul trecut, cu ultima clasată, Corona Braşov. Astfel, jocul de cap  s-a dovedit a fi eficient numai în 5 din cele 73 de partide bifate în campionat.

Flavius Stoican, fostul său antrenor de la Dinamo, a fost unul dintre cei care au lăudat jocul de cap al atacantului de 23 de ani: " Steaua tocmai a luat cel mai bun atacant din România! E foarte bun la jocul de cap şi le dă încredere coechipierilor prin faptul că protejează bine, e în stare să preia mingile lungi şi să le reţină foarte bine".

Cel mai bun jucător la acest capitol în ultimii ani a fost Pantelis Kapetanos, cu 20 de goluri din 48.

Playtech: Imagini de SENZAŢIE cu Ivana Knoll! Cum a apărut la PLAJĂ cea mai frumoasă femeie de la CM, nu vrei să ratezi aşa ceva


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 15:59

pai voi intrebati despre jocul de cap tocmai pe Cap de beton Armat ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează