FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Flavius Stoican, interviu pentru GSP: „Sunt cu ochii pe Dinamo! Noi avem șanse mai mari să mergem în play-off decât ei”

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 16:35

Flavius Stoican (42 de ani) crede că echipa lui are șanse mai mari să ajungă în play-off decât Dinamo, însă nu-i subestimează: ”Trebuie să fim foarte atenți. Cu Rednic acolo, orice e posibil”.

Vremea i-a cam dat planurile peste cap în cantonamentul din Antalya și încă n-a găsit o soluție viabilă în atac, după pierderea lui Andrei Cristea.

Cu toate astea, antrenorul Flavius Stoican n-a renunțat nicio clipă la ideea unei a doua prezențe consecutive în play-off cu Poli Iași. Și e focusat pe Dinamo, primul adversar  din 2019, pe care o va întâlni pe 4 februarie în Ștefan cel Mare.

- La cât de modest a mers Dinamo în pregătiri, cu o echipă masiv remaniată, s-ar putea spune că sunteți favoriți?
- Atenție mare! Acolo e Mircea Rednic, un antrenor de calibru. Și a avut avantajul că a putut să-și facă singur selecția. Într-adevăr, omogenitatea e o problemă, dar când vorbim de Rednic, orice e posibil. Sunt foarte atent la tot ceea ce se întâmplă acolo. Sunt cu ochii pe Dinamo tot timpul!

- Mai are fosta ta echipă șanse la play-off?
- Mici de tot. Eu personal n-o văd pe Dinamo în play-off. Mai mari șanse avem noi să ajungem acolo decât ei.

- Care e marea problemă a lui Poli în acest moment?
- Omul de gol. Acolo suferim. N-am găsit deocamdată o soluție după plecarea lui Andrei Cristea la Craiova. I-am încercat pe Moussa Sanoh și pe Enoh. Se descurcă bine până-n gura porții. Iar cei care au venit în probe nu m-au impresionat. Aș mai avea trei jucători de văzut, însă trebuie să mă convingă, să fie măcar la nivelul campionatului nostru.

- Știu că Selymes, directorul sportiv, îți făcuse o listă...
- I-am luat în calcul, i-am evaluat, însă am decis că niciunul nu e ceea ce-mi trebuie.

- Ce relație mai ai cu Selymes, după conflictele de anul trecut?
- Bună, normală. N-am probleme să lucrez cu el sau cu oricine altcineva atâta timp cât e în interesul echipei. Și voi, ziariștii, dacă-mi sugerați un jucător, eu îl iau în calcul și văd dacă mă poate ajuta.

- Mulțumit de Gardoș și Burlacu, primiți în schimbul lui Cristea?
- Foarte mulțumit. Au crescut de la o zi la alta și cred că vor ajunge la un nivel ridicat în cel mai scurt timp. Lui Gardoș îi lipsesc meciurile în picioare și trebuie susținut moral chiar și atunci când greșește, ceea ce eu am de gând să fac. Burlacu marchează, creează, la Iași are toate condițiile să "explodeze".

- Vi-l lasă Craiova și sezonul viitor?
- Craiova are prima opțiune la vară. Domnul Rotaru, patronul, ține mult la el, dar eu cred că va depinde și de situația de acolo. De jucătorii pe care-i va avea Mangia la dispoziție pe postul lui. Nu cred că vor fi dispuși să ni-l vândă, poate ni-l lasă tot împrumut, ca acum. 

PROGRAMUL LUI POLI

Dată Adversar
4 februarie Dinamo (d)
10 februarie Gaz Metan (a)
16 februarie Viitorul (d)
23 februarie CFR Cluj (a)
2 martie Hermannstadt (d)     

 

Vezi și: 

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, pus la zid de o glorie a lui Dinamo: „A făcut o găinărie când a preluat clubul! A fost o vrăjeală de ochii lumii”

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Superliga
Alt „divorț” neașteptat la Dinamo! Pleacă la dorința lui Kopic
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (4)
mozart
mozart  •  25 Ianuarie 2019, 18:48

Dacă vrea să intre în play-off, Bucurosu' ar trebui să stea, mai degrabă, cu ochii pe propria echipă.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  25 Ianuarie 2019, 17:40

e banc asta cu rinamu play-off, nu?

104772133226352
Petre Radulescu  •  25 Ianuarie 2019, 17:34

Mimamo, dar si prosthalaii care susțin această mixzera echipa încă mai speră la play-off. Trebuie sa ai buba la scufița să mai speri cu o echipa de factura celei care pierde incontinuu meciuri oficiale sau amicale.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează