FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CS MIOVENI 2-1

Flavius Stoican, mesaj plin de încredere după ce echipa sa a ținut Rapidul în șah aproape tot meciul: „Două lucruri am de spus”

Flavius Stoican / Sursă foto: GSP +17   FOTO
Flavius Stoican / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 23:56 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2022 00:08

Flavius Stoican (45 de ani), tehnicianul lui CS Mioveni, își felicită jucătorii pentru jocul prestat în Giulești, contra Rapidului. Argeșenii au fost învinși cu 1-2, dar tehnicianul galben-verzilor e mulțumit pe deplin de prestația elevilor săi.

„Două lucruri sunt de spus. Vreau să felicit echipa gazdă pentru cele trei puncte, dar vreau să spun ceva cu sinceritate. Vreau să-mi felicit băieții, care, în 10 oameni, au alergat, s-au dăruit, au crezut în șansa lor. Sunt trist. Am fi meritat un egal pentru modul în care ne-am prezentat astăzi. 

Una peste alta, sunt foarte mulțumit că am în componența echipei jucători care aleargă până la epuizare. Fiți convinși că vom ieși din această situație. Cu jocul pe care-l prestăm, va fi greu pentru orice echipă să ne bată!

Rezultatul e dezamăgitor. Am alergat, ne-am zbătut, am crezut în șansa noastră. Eu cred că se poate să fim mai buni de la meci la meci în perioada următoare”, a spus Flavius Stoican, la microfonul Prima Sport. 

Atmosfera a fost senzațională. În Giulești e un public care împinge echipa de la spate în momentele delicate. 

- Flavius Stoican, antrenor CS Mioveni

Adrian Scarlatache: „Cred că am fi meritat un punct, chiar și-n 10 oameni”

Adrian Scarlatache, marcatorul golului oaspeților, e convins că CS Mioveni ar fi plecat neînvinsă din Giulești dacă echilibrul numeric ar fi fost menținut. 

„Ne era foarte greu în 10 oameni, știam că va trebui să ne apărăm tot meciul. Cred că am fi putut scoate cel puțin un egal dacă jucam 11 vs 11. Dacă există VAR, ce rost mai are să comentăm arbitrajul? Trebuie să fim mult mai atenți în intervenții. 

Cred că am fi meritat un punct, chiar și-n 10 oameni. Nu e atât de important golul meu, atât timp cât plecăm cu mâna goală de aici. Dacă eram mai atenți, puteam evita golul doi”, a spus experimentatul fundaș central. 

Este foarte greu să vorbim acum, la cald, mai ales că am condus cu 1-0. Am rămas în 10 oameni din minutul 30 și e foarte greu să reziști pe Giulești în aceste condiții. Din păcate, n-a fost să fie să plecăm de aici măcar cu un punct. 

- Răzvan Trif, CS Mioveni

FOTO / Cele mai tari imagini din confruntarea Rapid - CS Mioveni 2-1

+13 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

Luckassen, transfer de 3 puncte pentru Mutu » Rapid suferă cu CS Mioveni, dar o egalează pe Farul în fruntea Ligii 1! Clasamentul ACUM

FOTO Fază la limită în Rapid - CS Mioveni! De ce a anulat Horia Mladinovici golul lui Papeau

MM Stoica nu s-a putut abține! Mesajul postat chiar în timpul meciului Rapid - CS Mioveni: „Unii au șansa de a fi pălmuiți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează