FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Recuperare blitz! Celebrul vraci Marijana l-a pus pe picioare cu 3 săptămâni mai devreme pe fundașul lui Hermannstadt

Florin Bejan (ultimul din dreapta).
Foto: Imago
Florin Bejan (ultimul din dreapta). Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 12:16 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 12:47

Fundașul lui FC Hermannstadt, Florin Bejan (32 de ani), trebuia să stea 5 săptămâni, urmare a unei rupturi musculare, însă celebrul „vraci” din Belgrad, Marijana Kovacevici l-a pus pe picioare cu 3 săptămâni mai devreme.

Pentru antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, fiecare jucător este vital în tentativa de a evita retrogradarea. Mai ales unul experiență.

Îl disperă pe Mutu! » A îngropat Rapidul în 5 meciuri din acest sezon și e amenințat cu banca: „O să vorbesc cu el”
Rapid
Îl disperă pe Mutu! » A îngropat Rapidul în 5 meciuri din acest sezon și e amenințat cu banca: „O să vorbesc cu el”

Este și motivul pentru care conducerea clubului a făcut totul pentru recuperarea lui Florin Bejan. Fundașul în vârstă de 32 de ani suferise o ruptură musculară la piciorul drept, în ajunul meciului cu FC Botoșani (1-1), din 1 aprilie. Iar verdictul medicilor a fost destul de dur: 5 săptămâni pauză.

Prea mult, în condițiile în care fiecare meci e crucial, ținând cont de faptul că echipa se află la doar 2 puncte de primul loc din clasamentul play-out-ului care duce la baraj. Astfel că, din informațiile Gazetei, s-a decis trimiterea lui Bejan la celebra Marijana Kovacevici, la Belgrad.

Cunoscutul „vraci” sârb l-a tratat săptămâna aceasta, iar jucătorul s-a întors refăcut în Sibiu și va fi la dispoziția lui Măldărășanu, sâmbătă, pentru meciul de la Mioveni. Practic, Marijana i-a scurtat refacerea cu 3 săptămâni!

La Kovacevici s-au tratat mulți jucători cu nume, inclusiv de la noi. Printre aceștia, Ciprian Marica, Daniel Pancu, Eugen Trică, Sorin Paraschiv, Adrian Ilie, Gabi Mureşan, Bogdan Mara, Răzvan Raţ, Marius Constantin, Mihai Pintilii, Vlad Chiricheş, Ianis Zicu, Florinel Coman și actualul președinte al sibienilor, Dani Coman.

Marijana are o singură chestie deosebită faţă de toţi ceilalţi, care tratează la fel, identic, cu toată apratura de cel mai înalt nivel. Are un gel, se spune că placentă de cal. Gelul ăla are ceva ingrediente secrete care ajută curentul electric să fie condus mult mai ușor spre zona lezată. Mai ales dacă este în profunzime. Curentul electric acţionează în zona hematomului, se vascularizează zona şi se vindecă mult mai repede.

-Mihai Stoica, manager general FCSB, la Orangesport

Citește și: 

Fostul antrenor al Petrolului, dezvăluiri incredibile despre condițiile de la club: „Nu puteai să mergi la teren, pentru că directorul juca tenis cu piciorul”

Pasiunea pentru FCSB nu are limite » Un oltean și-a vopsit locuința în roș-albastru: „Fac și cotețele la porci și găini”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
masacrer
masacrer  •  13 Aprilie 2023, 13:21

Si "nimic nu e putred" in recuperarile astea miraculoase, asa-i?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează