FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Bratu, despre mutările pregătite de Dinamo: "Îi aducem oricum, chiar dacă echipa lor promovează!"

Florin Bratu și Ovidiu Ioanițoaia
Florin Bratu și Ovidiu Ioanițoaia

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 22:13

Florin Bratu (38 de ani), antrenorul lui Dinamo, a fost invitat în emisiunea Tribuna Zero, moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, și a vorbit despre obiectivele pe care "alb-roșii" le au în sezonul viitor. 

"Vor fi ceva achiziții în pauză, dar nu foarte spectaculoase, în limita bugetului pe care îl avem. Cred că jucătorii pe care am pus ochii și care vor veni săptămânile următoare sunt cu caracter, cu poftă de joc, și vor face tot posibilul să se impună la Dinamo.

Ne mai trebuie un fundaș central, un atacant lângă Daniel Popa și, de ce nu, un mijlocaș central. Avem nevoie de 5 jucători. Îi am în minte și sper să se perfecteze mutările.

Am urmărit evoluțiile lui Mihai Neicuțescu și Denis Ciobotariu. Îi aducem oricum, chiar dacă formația lor, Chindia, promovează. Vreau să le dau șansa să demonstreze și la prima echipă a lui Dinamo", a declarat Bratu.

Vezi și: Nota de plată a RUȘINII! Dinamo, asistență JENANTĂ la meciurile din play-out: cifre catastrofale pentru "câini"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Iunie 2018, 14:08

Foarte bine ca Dinamo cauta solutii cum foarte bine pentru orice echipa ca isi cauta intariri dar, cu tot respectul, care este legatura cu Ioanitoaia? Nu mai stia domnul cum sa se laude ca exista?

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  05 Iunie 2018, 09:54

sunt aceiasi copii care in urma cu doua saptamani scoteau viitorul din cupa romaniei si apoi invingeau fcsb-ul in finala .o echipa mai si pierde ,chiar si barcelona a luat 5 in ultima etapa .poate ca i-i va deschide cineva ochii lui negoita si va lua masuri cu echipa a doua s a aiba unde juca acesti copii in timpul sezonului .

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Iunie 2018, 05:55
Postat de lobbyone pe 05 Iunie 2018, 02:36

In niciun caz :)) I-am gandit pe loc jucatorii in mare parte , au trecut dinamovist , se pot integra , toti sunt apreciati intr-o masura sau alta de fani . Marfa mai buna (gratis de fapt) nu cred ca gasesti pe piata . Ar mai trebui si un fundas dreapta bun (corbu ar fi abuzat de echipele din playoff) si probabil un portar de rezerva ( de fundas dreapta nu am habar , la portar poti sa aduci orice batran de prin liga 1 care e decent gen minca , vine probabil si pe salariu mic) . Nici de Bumba nu prea imi place sa fiu sincer , dar nu cred ca exista alta banda mai buna si "available" .

Dinamo pierde 4 milioane euro ca evaluare, si va ajunge undeva sub 10 milioane (fata de 48 milioane in 2007) si daca nu retrogradeaza cu piticaniile alea e mare lucru, intr-adevar ingamfatul si inconstientul de bratu ar avea cu ce se lauda. Dovada recenta a lipsei de valoare a tinerilor doritori de sport mull prea ridicati in slavi fata de calitatile lor tehnice si mai ales fizice extrem de precare ? 0-4 cu omologii de la Viitorul. Acel 0-4 cu unii care mai stiu futbol e altceva decat acel 4-0 cu aia de la voluntari, de 1000 de ani, 1000 de chile si fara chef de nimic, nu ? Hai sa fim obiectivi, vreo 3 de la juniori par de 8 ani, nu cred ca au un metru jumate. Din altii sare mingea ca din tavan, portarul ala nici fluturi nu prinde, iar Bratu e atat de mandru de parca zici ca n-a fost candva un atacant valoros si nu are idee de futbol ! Sory, nu toti sunt ca aia din PCH care confunda Familia Dinamo cu familia Haldan (fie-i tarana usoara, dar nepermis de mult idolatrizat, nefiind in primii 200 de dinamovisti all time), unii mai au bun simt, putina decenta si obiectivism. Sa fii fan bratu cand de 11 ani Dinamo nu mai vede nici macar podiumul, cand lotul scade valoric pe an ce trece, inseamna sa te minti mai rau ca mincinosul insusi. Hai Dinamo, oricum ar fi, macar sa fie false predictiile mele, dar de 12 ani de cand scriu pe aici, 80 la suta dintre ele s-au adeverit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează