FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 1-2

Florin Prunea îl atacă pe Marian Barbu, arbitrul VAR de la meciul FCSB-ului cu FC Voluntari: „Să iasă și să dea explicații publice! Ce caută pe lista FIFA? E săgeata cuiva?”

Florin Prunea l-a atacat pe Marian Barbu, arbitrul VAR de la meciul FC Voluntari - FCSB 1-2.
Foto: Imago
Florin Prunea l-a atacat pe Marian Barbu, arbitrul VAR de la meciul FC Voluntari - FCSB 1-2. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 12:48 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 13:54

Florin Prunea (54 de ani), fostul mare portar al echipei naționale, consideră că Marian Barbu, arbitrul din camera VAR, este cel vinovat pentru faptul că Malcom Edjouma, mijlocașul celor de la FCSB, nu a fost eliminat pentru faultul extrem de dur comis asupra lui Igor Armaș, în FC Voluntari - FCSB, scor 1-2. 

Fostul mare internațional este de părere că Marian Barbu ar trebui să iasă și să dea explicații pentru faptul că nu l-a chemat pe Radu Petrescu, „centralul” partidei, la monitor, pentru a revedea faza. 

Hermannstadt a dat răspunsul final în cazul lui Daniel Paraschiv » Ce se întâmplă cu atacantul ardelenilor
HERMANNSTADT
Hermannstadt a dat răspunsul final în cazul lui Daniel Paraschiv » Ce se întâmplă cu atacantul ardelenilor

Florin Prunea, după intrarea criminală a lui Edjouma asupra lui Armaș: „Marian Barbu trebuie să iasă și să dea explicații publice”

„Cel care trebuie să iasă și să dea opiniei publice toate explicațiile este acest Marian Barbu, cel care a fost arbitru în camera VAR. El are acolo vreo 10 monitoare, iar dacă nici la reluări tu nu vezi că a fost fault de roșu, atunci ai mari probleme, dar mari de tot. 

Nu ai cum să nu îl chemi pe Petrescu să revadă faza aia. Ori ai rea intenție, ori este atât de slab de chiar că nu mai are rost să comentăm ceva despre el”, a declarat Florin Prunea, potrivit Prosport. 

Foto: Așa arăta Igor Armaș, în urma faultului comis de Malcom Edjouma asupra lui

+19 FOTO

Florin Prunea: „Ce caută Marian Barbu pe lista FIFA? E săgeata cuiva? E protejat de cineva?”

„Vă dați seama ce arbitru a intrat pe lista FIFA în locul lui Sebi Colțescu? Ce caută Barbu ăsta pe lista FIFA? E săgeata cuiva? E protejat de cineva? Nu se poate așa ceva, iar cum îl știu eu pe Vassaras nu cred că o să mai poată să o lase așa moartă cu Barbu. 

Kyros va lua măsuri, deoarece așa nu mai merge. Sunt sigur de acest lucru. Nu are cum să îl mai apere în fața opiniei publice la nesfârșit pentru gafele pe care le face atât pe teren cât și în camera VAR. 

Din păcate pentru noi se fac gafe prea mari și cu VAR-ul adus în România, iar lucrurile astea nu sunt în regulă absolut deloc. După părerea mea, Barbu ăsta trebuia scos din peisaj o perioadă lungă de timp, după ce a făcut praf și meciul de la Cluj cu Rapid. 

Șe știe că el a fost promovat de acest domn Goga (n.r. Octavian Goga, vicepreședintele Comitetului Executiv al FRF), dar are valoare sau nu? Nu are nicio scuză după faza Edjouma-Armaș. Se vede foarte clar cum arată Armaș după lovitura încasată”, a mai precizat Florin Prunea, potrivit sursei citate. 

VIDEO.Malcom Edjouma, fault extrem de dur la Igor Armaș

Citește și: 

După Arlauskis, CS Universitatea Craiova s-a mai despărțit de un jucător » A plecat la altă formație din Liga 1

Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » Primele declarații ale atacantului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Februarie 2023, 15:08

...afara...afara cu Chivulete din arbitraj

gazistu
gazistu  •  13 Februarie 2023, 15:01

ARBITRU a fost RAdu Petrescu, nu arogantu` de Marian BArbu ... nu incurcati borcanele...

realsteaua
realsteaua  •  13 Februarie 2023, 14:34

Pruneo, trebuia arbitrul de centru să vadă cum arată fața jucătorului de la Voluntari și să anuleze cartonașul galben și să-l arate pe cel roșu. Nu avea nevoie de niciun ajutor din partea arbitrului de la VAR.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează