FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florin Prunea merge pe mâna lui Eugen Neagoe: „Vrea să facă performanță, altfel nu venea!” + se ia de ultrașii recalcitranți

Florin Prunea a fost aproape în ultima vreme să revină la Dinamo
Florin Prunea a fost aproape în ultima vreme să revină la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 10:50

Florin Prunea, 50 de ani, fostul portar al lui Dinamo, a vorbit despre situația tensionată de la clubul din „Ștefan cel Mare”. Acesta l-a lăudat pe Eugen Neagoe, tehnicianul care, în mod normal, va pregăti echipa din sezonul viitior. 

„Nu e o situație plăcută pentru nimeni, dar dialogul va rezolva această situație. Viața merge mai departe, noul antrenor n-are nicio vină. Vine cu inima deschisă, am văzut că Neagoe s-a apucat deja de treabă. Problemele trebuie lăsate la o parte, dar viața sportivă a echipei trebuie să meargă mai departe. Îl cunosc bine pe Neagoe, vrea să facă performanță, altfel nu venea. El trebuie lăsat să lucreze”, crede fostul goalkeeper.  

„Conferința de ieri nu trebuia să aibă loc! Cei de acolo ar fi trebuit să mai aștepte, să lase să treacă acest val” Florin Prunea 

Prunea, personaj foarte apreciat în rândul galeriei dinamoviste, nu e de acord cu acțiunile de tip huliganic la care au recurs fanii lui Dinamo. Aceștia au incendiat gazonul din fața hotelului lui Ionuț Negoiță, iar o zi mai târziu au făcut scandal în fața casei lui Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului. 

„Și peste noi au venit suporterii în vestiar, dar prin dialog am rezolvat situația. Conducerea trebuie să se delimiteze de tot ceea ce înseamnă jigniri, brutalități. Eu n-aș accepta așa ceva, iar aceste lucruri fac rău echipei. Nu e ok nici ce s-a întâmplat la hotelul lui Negoiță”, a spus Prunea, la Pro X.  

Vezi și: Pleacă Ionel Dănciulescu de la Dinamo?! Reacție surprinzătoare a „Corbului”: „Nu mă simt într-o situație confortabilă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (14)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  07 Iunie 2019, 10:48

prunea.......*** moare d oftica ca nu este bagat si el in seama decat d presa !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  07 Iunie 2019, 10:36

nu cereti de la prunea onestitate. tupeul lui si faptul ca tatuca a lucrat pe la comertul exterior in recomanda cu grade. ma gindeam la cele ce se spunea de mitica dragomir si de dumnealui ca ar fi adus femei arbitrilor in hotelurile lui mitica... sa fi fost adevarat? nu ma mai mira nimic. repet cine crede ca va cistiga la dinamo ceva se inseala. azi isi refac muschii miine se musca intre ei si poimiine se maninca.. asa ca lupii. asta este " calitatea" astora de la dinamo ajunsi cu bani cu soc rii securisti la greu azi miliardari. sint cam nedormiti unii dintre ei care inca isi inumara banii..

2036290743290484
Ion Marin  •  06 Iunie 2019, 18:11

Ba baieti sunteti fantastici.DAR:Ba baieti, POTOLITI VA!Nu am fost de acord cu inlaturarea lui Rednic, si cu politicile infantiliste ale lui Negoita.Dar va intreb ce ati facut voi , Lucescu, Tiriac, Andone si alti dinamovisti cu bani pentru salvarea clubului?Nu mergeti la Rin!Lasati l pe Negoita in pace , pentru ca a luat clubul de la Borcea in colaps si l a adus pe linia de plutire , tot el cu Rednic l au salvat de B.SUNT BANII LUI , VORBA LUI BECALU:"Sunt banii mei eu fac legea! ".Asa ca voi daca vreti altceva , nu va mai razbuiti cu un om care si a asumat un mare risc , luand clubul din mana celor doi smecheri , Borcea si Badea.Mergeti in nunar mare vineri la meci umpleti stadionul , numai de dinamovisti, cu voi cu altii cu bani , RUGATI L PE LUCESCU SA IA CLUBUL.dACA NU VETI REUSI ASTA LASATI L PE nEGOITA IN PACE!Ca daca il suparati ,Dinamo va avea soarta Rapidului .Eu nu pot sa zic decat atat: Notre respect tot ce inseamna spiritul lui Dinamo , Notre respect, IONUT NEGOITA!Daca nu reusi sa strangeti bani , daca nu reusiti sa l convingeti pe Mircea Lucescu si pe altii , lasati l in pace pe Negoita, Rednic a scris istorie si a facut istorie in Stefan cel Mare, dar lasati l , ca Neagoe dupa parerea mea e o alegere buna, e un antrenor bun , a jucat la Dinamo si stie ce inseamna DINAMO.FITI ALTURI DE EI!NU E MOMENTUL UNUI RAZBOI , CLUBUL ARE NEVOIE DE LINISTE.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează