FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 0-0

Florin Răducioiu crede că FCSB ar fi trebuit să primească penalty în finalul meciului: „Uitați-vă unde are mâna, ce naiba! E 11 metri clar”

Florin Răducioiu +7   FOTO
Florin Răducioiu

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 07:28 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 09:31

Fostul internațional Florin Răducioiu (53 de ani) crede că FCSB ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de pedeapsă în finalul meciului cu FC Voluntari, de duminică seară, încheiat 0-0. 

În minutul 87 al partidei de pe Arena Națională, vicecampioana României a cerut penalty, în urma unui presupus henț comis în interiorul careului de Cristian Paz, unul dintre stoperii ilfovenilor. 

Prăbușiți! Cum au reacționat jucătorii de la FCSB, imediat după egalul cu Voluntari + gestul făcut de Dawa în direcția lui Băluță
FCSB - Voluntari 0-0
Prăbușiți! Cum au reacționat jucătorii de la FCSB, imediat după egalul cu Voluntari + gestul făcut de Dawa în direcția lui Băluță

Pantea a centrat din partea dreaptă, un fundaș al oaspeților a respins moale, aproape, de unde Ovidiu Popescu a trimis un șut violent. 

+3 FOTO

Mingea l-a lovit în mână pe Paz, dar „centralul” Marian Barbu a considerat că nu trebuie dictată lovitură de la 11 metri. Nici din camera VAR, acolo unde s-au aflat Valentin Cojocaru și Mircea Orbuleț, nu s-a intervenit. 

Florin Răducioiu, fostul mare atacant al echipei naționale, consideră că FCSB ar fi trebuit să primească penalty, catalogând decizia arbitrilor de a nu a dicta lovitura de pedeapsă drept o „rușine”. 

Florin Răducioiu crede că FCSB ar fi trebuit să primească penalty în meciul cu FC Voluntari: „11 metri clar, este o ruşine!”

„Este 11 metri clar, mingea se ducea în poartă. Nu pot să cred că nu s-a dat 11 metri cu toate aceste tehnologii. Uitaţi-vă unde are mâna, ce naiba? 

E 11 metri clar, este o ruşine!”, a precizat Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiune realizată în parteneriat Prima Sport - Gazeta Sporturilor. 

VIDEO. FCSB a cerut penalty pe final de meci în duelul cu FC Voluntari

Citește și: 

Florin Răducioiu, mesaj direct pentru un om de bază de la FCSB: „Mai puține vorbe și mai multe fapte”

Selecționerul Pancu și Ilie Dumitrescu s-au pus de acord asupra unui tânăr din Superligă: „Referințele complete sunt foarte bune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  23 Octombrie 2023, 12:28

Lasă că cu CFR și Farul au primit mocca penalty. Să vadă și ei cum ii.

danielsam
danielsam  •  23 Octombrie 2023, 12:18

Se da 11 metrii numa la cfr si rapid.Rusine vassaras ***!!Plecati acasa toti!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  23 Octombrie 2023, 11:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează