FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Florinel Coman este OK, dar va fi doar spectator în prima etapă din 2024

Florinel Coman, Darius Olaru, Vali Crețu, Alexandru Pantea / Antrenament FCSB în Antalya - 15 ianuarie 2024 (foto: Cristi Preda/GSP)
Florinel Coman, Darius Olaru, Vali Crețu, Alexandru Pantea / Antrenament FCSB în Antalya - 15 ianuarie 2024 (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 09:30 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 09:53

Florinel Coman, 25 de ani, se poate antrena alături de echipă, după ce a fost răcit în ultimele zile. Liderul din atacul FCSB va fi absent luni seară, cu UTA, din cauza cumului de cartonașe.

Florinel Coman, 25 de ani, se poate antrena cot la cot cu coechipierii. A trecut peste răceala ce l-a ținut în afara programului echipei în ultimele zile și este în regulă acum. Totuși, unul dintre puncherii Ligii 1, cu 9 goluri în 19 etape, atacantul roș-albaștrilor nu va fi pe teren în primul meci oficial din 2024.

Adrian Șut, despre impactul pe care l-a avut ultimul eșec în lupta la titlu: „Nu-mi venea să mai ies din casă!”. Cum vrea să ajungă în lotul pentru Euro
FCSB
Adrian Șut, despre impactul pe care l-a avut ultimul eșec în lupta la titlu: „Nu-mi venea să mai ies din casă!”. Cum vrea să ajungă în lotul pentru Euro

Florinel Coman intră direct în derby-ul din Bănie, în etapa secundă

Fotbalistul este suspendat pentru cumul de cartonașe în vederea partidei cu UTA, luni seară, de la ora 20:00. Echipa lui Elias Charalambous este în continuare la Belek, în Antalya, acolo unde se pregătește peste luarea sezonului. Formația se va întoarce duminică în țară, se antrenează pe mai departe în Turcia.

Fotbalistul pe care Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro în august 2017, atunci când l-a luat de la Viitorul lui Gheorghe Hagi, va fi apt de joc pentru derby-ul din etapa secundă din 2024. Meciul din Bănie, cu Universitatea Craiova.

3-1a fost scorul singurului amical disputat de FCSB în Antalya, cu austriecii de la LASK Linz (locul 3 în competiția internă)

Florinel Coman sigur pe forța celor de la FCSB: ”Eram o superechipă și înainte”

”Tragem pentru visul fanilor și al echipei. Vrem să-l îndeplinim. Depinde de noi. Avem un avantaj măricel. Dacă nu-l mărim, măcar să rămână așa.

Ne bucurăm pentru colegii noi. Ne bucurăm că Phelipe a marcat în primul meci, iar Baba a jucat foarte bine. Sunt două transferuri reușite și vor aduce plusul de care avem nevoie a câștigat acest campionat.

Eram o superechipă și înainte. Acum, sper ca acești doi jucător vom avea un plus. Sperăm să se integreze foarte repede și Nana Antwi”, a declarat Florinel Coman, după amical, el marcând golul secund în acel meci.

5milioane de euro este cota lui Florinel Coman conform transfermarkt

11selecții are Coman la echipa națională, a marcat un singur gol

Citește și alte știri:

EXCLUSIV A fost la FCSB, a lăsat și U Cluj, a preferat Ungaria în detrimentul lui Dinamo » Cum l-au convins maghiarii

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Puștiul din Cociuba Mare a ajuns „boss” la FCSB » Adrian Șut și-a spus povestea pentru cititorii GSP: carieră născută din lacrimi, pasiunile lui, melodia care-l motivează înaintea meciurilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează