FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman, emoții după ce a fost prins fără permis! Ce au decis judecătorii într-un caz similar

Florinel Coman Ar putea avea probleme după ce a fost prins cu un permis obținut în Ucraina
Florinel Coman Ar putea avea probleme după ce a fost prins cu un permis obținut în Ucraina

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 15:57 / Actualizat luni, 17 mai 2021 16:33

Florinel Coman (23 de ani) este în continuare accidentat, dar ar putea avea probleme și în viața extrasportivă, după ce a fost prins fără permis.

Vedeta de la FCSB ar fi avut în februarie primele discuții cu anchetatorii, dar cazul său ar putea fi influențat de unul asemănător, al interlopului Mircea Băluș, zis „Mircea Nebunu”.

Liderul clanului Sportivilor a fost condamnat la un an și o lună cu executare pentru conducere fără permis, prezentând Poliției un document care s-a dovedit a fi fals. Ca și în cazul lui Florinel Coman, acesta îl obținuse din Ucraina, potrivit Newsweek. 

Ce riscă Florinel Coman

Totuși, cel mai probabil, dacă va fi găsit vinovat de conducere cu un act fals, Coman va primi o pedeapsă cu suspendare. Extrema de la FCSB ar fi la prima abatere, spre deosebire de Mircea Băluș, care mai fusese condamnat în 2017, dar fusese eliberat condiționat după ce a petrecut în spatele gratiilor o zi din sentința de 9 ani.

 Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani
- Art 335 din Codul Penal

Cum arată documentul prezentat de Florinel Coman

Florinel Coman le-a prezentat polițiștilor un act care nu este permis de conducere. De fapt, documentul arătat de fotbalist este o traducere a unui permis auto. Este eliberat contra cost de mai multe site-uri, însă nu ține loc de permis, fiind folosit pentru a ajuta polițiștii să depășească bariera limbii. Antena 1 a publicat o fotografie cu actul prezentat de Coman:

Florinel Coman, emoții după ce a fost prins fără permis! Ce au decis judecătorii într-un caz similar
Actul prezentat polițiștilor de către Florinel Coman

VIDEO Lucian Goian: „FCSB nu are un lider în teren”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Scrisoarea trimisă de Becali din pușcărie: „Nu accept niciun sfat!”

Gigi Becali, mesaj pentru Valeriu Iftime înainte de FC Botoșani - CFR Cluj: „Nu te sun că mă acuză de corupție! Dar facem asta după meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
cimpoi
cimpoi  •  17 Mai 2021, 23:09
Postat de radugo pe 17 Mai 2021, 22:56

Steaua = FCSB. ȚSKA-ul lui Talpan e o invenție comunistoidă.

Uite, săracul domnul Becali prin ce necazuri trece cu echipa dânsului... Offf, offf... (continuă tu)

remarque
remarque  •  17 Mai 2021, 22:59
Postat de radugo pe 17 Mai 2021, 22:34

Dragă remarque, abia acuma remarque că ești un opinent rezonabil. Așa încât îmi cer iertare și retrag și „răutăcismul” legat de U Cluj. Te-am numărat pe nedrept cu toți cei care s-au repezit (ca alte animale decât oile) să arunce cu pietre în amărâtul de Florinel. Cu privire la liga în care joacă FCSB sau Steaua și la țara liberă în care trăim, e evident că nu doar e voie, ci chiar e nevoie să își exprime cât mai multă lume opiniile; și la fel de evident e că într-o țară liberă ministerul apărării nu se ocupă cu fotbalul.

Amaratul de Florinel Coman e un real talent. Pacat ca nu are vointa pe cat are talent. Nu-i doresc altceva decat sa isi bage mintile in cap, pentru binele lui. Pentru nationala Romaniei, poate ca nu si-a spus inca ultimul cuvant. In orice caz, depinde de el si numai de el. Despre Steaua si FCSB, cred ca situatia actuala e una complicata. Sa o rezolve Gigi Becali si ceilalti care sunt implicati, sta in vointa si in puterea lor. Pentru Romania, Steaua e un brand important, cu cat situatia treneaza mai mult, cu atat pagubele vor fi mai mari.

radugo
radugo  •  17 Mai 2021, 22:56
Postat de catalynn pe 17 Mai 2021, 22:49

Și chiar si mai clar e ca ești un fscbist sordid căruia ii e rusine de echipa lui, refuza sa accepte ca e FC fcsb si spera la o alta pe care o urăște atât de mult încât o vrea desființată! :-)))

Steaua = FCSB. ȚSKA-ul lui Talpan e o invenție comunistoidă.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează