FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florinel Coman l-a înjurat pe Lucian Filip // Ce s-a întâmplat în vestiar imediat după meci

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 21:31

Florinel Coman a avut un derapaj în timpul partidei dintre Poli Iași și FCSB, scor 1-2 (detalii AICI). Vârful lui Dică l-a înjurat pe Lucian Filip, dar antrenorul vicecampioanei afirmă că lucrurile nu au scăpat nicio clipă de sub control.

"Nu este nicio problemă pentru vestiar. După meci, Coman s-a dus la Filip și i-a cerut scuze. Știe că a greşit. Se întâmplă la fotbal.

Când eram jucător, am avut şi eu câteva conflicte cu unii colegi, dar imediat după meci am dat mâna şi s-a terminat totul. Trebuie să ne vedem interesul.

Filip l-a înţeles după meci, au avut o discuţie, am vorbit şi eu cu amândoi, se mai întâmplă într-un meci. Eşti nervos, am văzut şi cazuri la nivel mai mare şi nu s-a mai făcut atâta tam-tam. Când e la Steaua ceva, se exagerează", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Vezi și: 

N-a mai rezistat! Rădoi a criticat în public atitudinea lui Florinel Coman de la FCSB: "Nu e normal ce a făcut! Mă gândesc dacă să mă implic sau nu"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
485809194904413
Costel Tudor  •  29 Noiembrie 2018, 10:33

Bai dica , HALAL EDUCAȚIE !!! Astfel de golani nu au ce caută in sport !!! Apropos , tu la care Steaua te-ai referit , la Steaua Roșie Belgrad ???

alexbibirica1
alexbibirica1  •  29 Noiembrie 2018, 08:37

chiar daca detine licienta pro, dica nu este antrenor.

mountytoma
mountytoma  •  29 Noiembrie 2018, 08:14

Scena s-a vazut si la televizor in direct. Florinel Coman tocmai executase execrabil o lovitura libera, lucru reprosat de Filip. Coman in loc sa isi ceara scuze si sa recunoasca cat de prost a fost, l-a injurat pe Filip, capitanul echipei... In conditiile acestea, cred ca iar avem un jucator care sa *** in talentul lui si va muri speranta! Pacat, mare pacat! FRF ar trebui sa organizeze cursuri de etica pentru jucatori, la care sa participe obligatoriu si cei de pe banca tehnica si presedintii de cluburi! Poate asa nu ni se mai intorc jucatorii transferati in strainatate dupa cateva luni, cu coada intre picioare...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close