FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Florinel Coman pe lista unei formații importante » Managerul a vorbit despre transfer

Florinel Coman e vedeta de la FCSB +49   FOTO
Florinel Coman e vedeta de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 12:30 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 13:10

Florinel Coman (22 de ani) ar putea pleca de la FCSB în această vară. Englezii scriu că este în continuare pe lista lui Sheffield United, locul 7 din Premier League.

  • Florinel Coman poate juca oriunde în spatele vârfului.
  • Este cotat la 5,4 milioane de euro.
  • În acest sezon are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

GSR.RO a scris în februarie că Florinel Coman e dorit de Sheffield, care este dispusă să ofere 16 milioane de euro, iar acum, presa din Anglia susține că șefii clubului nu și-au luat gândul de la extrema roș-albastră.

Chris Wilder, managerul lui Sheffield, a spus că echipa lui deja a vorbit cu cluburile și cu reprezentații jucătorilor doriți de el. „100% am intrat în contact cu reprezentanții jucătorilor pe care îi dorim. Am avut o întâlnire cu cei din conducere și le-am spus propunerile mele pentru a duce clubul mai departe. Sunt un manager care se implică în toate. Am făcut recomandări conducerii. Cu siguranță situația din lume ne-a afectat și am pierdut bani”, spus Wilder potrivit examinerlive.co.uk.

Presa din Anglia scrie că Florinel Coman, portarii Altay Bayindir (Fenerbahce) și Ugurcan Cakir (Trabzonspor), Mady Camara (Olympiakos), Omar Elabdellaoui (Olympiakos), Ali Youssef (BK Häcken) și Eberechi Eze (Queens Park Rangers) sunt pe lista lui Sheffield.

„Am primit multe telefoane pentru Florinel Coman. Toată lumea care face oferte se învârte acum în jurul a 7 sau 8 milioane de euro!”
Ioan Becali, impresarul lui Florinel Coman, la ProTV pe 31 mai

Florinel Coman, la un pas de MLS

Florinel Coman a fost dorit în iarnă în MLS, iar agentul fotbalistului și colaboratorii acestuia au păstrat legătura cu oficialii celor de la Orlando City, echipa care l-a dorit cel mai mult pe atacant.

Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani, doar că înainte de a începe pandemia, oficialii din MLS erau dispuși să pună pe masă doar 7 milioane de euro!

FOTO. Imagini tari de la CFR Cluj - FCSB 1-0

+45 FOTO

VIDEO Bogdan Vintilă: „Suntem FCSB şi trebuie să ne respectăm blazonul! Vrem titlul și Cupa României"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Scandalul de la FCSB cu Duckadam i-a enervat și pe rivali: „Îmi venea să intru în TV când am vazut ce-i face Becali în direct! Cum să-l umilești așa?”

Propunere inedită de fundaș pentru FCSB de la un patron din Liga 1: „Gigi, e liber! Ți-l dau mâine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  21 Iunie 2020, 21:20

cred că pe ăsta l-ați transferat de vreo trei ori azi și o dată cel puțin telekomu'. Bă fraților, vi se rup pungile de la cât bani ați luat pe el deja...opriți-vă.

rocky2
rocky2  •  21 Iunie 2020, 17:35

16milioane? Slab de tot! Pana la 70 cate vrea Ghiţă ciobanul mai e!;)

fibra
fibra  •  21 Iunie 2020, 14:17

Delirul e delir nu ai ce sa faci. Atat te tin darlogii atat duci.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează