FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Fortăreața FCSB » Condiții ideale pentru Mihai Teja: va avea două echipe extrem de solide în 2019

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 11:01

Mihai Teja, noul antrenor al FCSB-ului, i-a solicitat lui Gigi Becali doar câteva transferuri pentru această iarnă, mutări care au șanse foarte mari să se materializeze.

Dacă fundașul Iulian Cristea e în mare parte deja acontat de roș-albaștri, Gigi Becali urmează să-i mai aducă lui Teja alți doi foști jucători de la Gaz Metan. Este vorba despre mijlocașul central Antoni Ivanov, dar și Ely Fernandes, fotbalistul văzut o soluție perfectă pentru flancul stâng al atacului.

Cele 3 noi transferuri și-ar face loc în primul "11" visat de Teja și, pe deasupra, ar consolida o garnitură extrem de solidă.

Nou-veniții i-ar construi lui Teja condiții exclente de performanță, mai exact două echipe extrem de solide, facilitate de care Dică nu a avut parte deloc în a doua parte a mandataului său:

Echipa probabilă pentru startul lui 2019

Bălgrădean - R. Benzar, Planic, I. Cristea, Momcilovic - Nedelcu, A. Ivanov - Man, Fl. Tănase, Ely Fernandes - Gnohere

Echipa de rezerve

A. Vlad - Al. Stan, Bălaşa, L. Filip, Morais - Pintilii, Teixeira - M. Roman, Moruţan, Fl. Coman - Rusescu

Cum arăta primul "11" la startul lui 2018

În urmă cu un an, FCSB s-a confruntat cu probleme la startul ultimelor etape din sezonul regulat. L-a vândut pe Niţă şi Becali a insistat să se meargă pe mâna lui Andrei Vlad, iar Gnohere a fost suspendat şi titular în atac era Alibec. Existau, în schimb, în primul "11" jucători de mare experienţă şi valoare, precum Pintilii, Budescu sau Teixeira.

A. Vlad - Benzar, Planici, Găman, Momcilovic - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Teixeira - Alibec

Vezi și: Mihai Stoica a stabilit 3 mari obiective pentru noul an + O ultimă ironie pentru rivali în 2018

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
minell73
minell73  •  02 Ianuarie 2019, 20:30
Postat de martinpen pe 02 Ianuarie 2019, 00:17

Fara Steaua, da? fcsb, asa cum scrie in actul de Gigi de acasa, certificat de identitate sportiva... Ce tot o dati cu Steaua cand actele voastre spun fcsb? Pe tine nu te cheama ca in buletin?

Cand iti pui nick name gigi becali, ce rost mai are sa raspunzi unuia ca el? IQ=0.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Ianuarie 2019, 14:18
Postat de cluj_cluj pe 01 Ianuarie 2019, 16:02

Eh... ospatarii aia aj batut si legia varsovia... da asta nu se pune in mintea voastra... dar oricum, ce ramane e 0-2 si asta se pare ca va inebuneste :)))))

Am revazut meciul dintre CFR si Dinamo 2-1 ,cel dinaintea celui cu dudelageul ala. Echipa era obosita ,jucasera 8 meciuri intr-o luna ,la inceput de campionat ,iar creierul echipei Deac era accidentat. Toate uralele pentru Tucudean acum ,dar si el a jucat acolo. Cu Omrani cu tot.In plus Vatca in poarta.

martinpen
martinpen  •  02 Ianuarie 2019, 00:17
Postat de gigi_becali_8 pe 01 Ianuarie 2019, 14:50

E normal ca Steaua sa fie iubita de presa, pentru ca e echipa care s-a calificat dupa meciuri de baraj de 13 ori in 15 ani in Europa League si Champions League..... pe cand celelalte echipe din ghiveci sunt eliminate de bucatari si ospatari ca Dudelange :)))

Fara Steaua, da? fcsb, asa cum scrie in actul de Gigi de acasa, certificat de identitate sportiva... Ce tot o dati cu Steaua cand actele voastre spun fcsb? Pe tine nu te cheama ca in buletin?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează