FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Foştii jucători ai Rapidului, şocaţi de vestea că giuleştenii ar putea juca în liga a 2-a: "Simţeam o înţepătură în inimă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 23:04

Rapid n-a primit licenţa pentru sezonul viitor de Liga 1 şi vestea i-a şocat pe fotbaliştii care au făcut istorie în Giuleşti.

Adrian Iencsi, fostul fundaş al Rapidului, nu poate concepe ca formaţia sa de suflet să joace în liga a doua.

"Nu vreau să mă gîndesc că Rapid nu şi-a primit licenţa şi va juca în Liga a 2-a. Eu încă mai cred că luni va găsi o cale la CEx să joace în continuare în Liga 1.

Aseară simţeam o înţepătură în inimă. Cunosc foarte bine suporterii, cunosc foarte bine actualii jucători, ştiu cît au de suferit, ce sacrificii fac şi nu vreau să fiu în sufletul lor, numai ei ştiu ce simt în acest moment.

La tot ce s-a întîmplat mai ales în acest sezon, cu toţii înclinăm să credem că parcă s-ar fi planificat acest lucru şi cu insolvenţa şi acum cu această licenţă. Eu am încredere în continuare în domnul Copos că tot el o va duce la capăt şi va redresa situaţia, dar văd că lucrurile merg din ce în ce mai rău”, a declarat Adrian Iencsi la Sport Total fm.

Florin Motroc pune vina pe cei care au consu clubul ]n ultimii ani şi care ar fi creat această situaţie: "George Copos este numărul 1 de prin ’91, de cînd a preluat clubul şi atunci el e principalul vinovat. Dar nu este nu numai el vinovat. E un coşmar, un moment delicat în ceea ce priveşte istoria unui club de tradiţie.

Este vorba şi de cei care au condus clubul de-a lungul timpului, pentru că el a plecat urechea la planurile altora, a băgat bani şi cînd a văzut că nu mai poate să scoată nimic, a crezut că a putut să aducă pe cineva care să i se facă milă. Dar nimănui nu i-a fost milă şi uite că echipa este acum în comă, pe aparate. Probabil că urmează ca cineva să scoată ştecherul".

Rapid nu a luat licenţa! Din sezonul viitor joacă la matineu

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  12 Mai 2013, 01:10
Postat de pancone_1923 pe 12 Mai 2013, 00:55

Aleeeeeeee Aleeeeeee Aleeeeeee ooooooooooooo........ Aleeeeeeee Aleeeeeee Aleeeeeee ooooooooooooo........ Pentru RAPID cantaaaaaammmmmmm......... Si steaguri fluturaaaaaaammm........ FZR !!!

tare-s curios daca mai cantati la ora 10 dimineata cand va bate damila maciuca de nu mai stiti de voi.

rsalexander
rsalexander  •  12 Mai 2013, 01:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Steaua a batut tot timpu' cand a contat, cel mai bun exemplu fiind eliminarea din EL. In rest ca au mai batut si ei prin campionat e fix pix, pentru ca Rapid oricum nu era o candidata serioasa la titlu, deci...

j.m.
j.m.  •  12 Mai 2013, 01:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asta e un ADEVAR pe care ei din orgoliul lor prostesc nu o sa-l accepte niciodata. Si sunt multi ca ei. Intreaba un stelist pe strada de ce tine cu steaua ? Te pisiii pe tinee de rass :)))

Vezi toate comentariile (38)
Comentează