FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid nu a luat licenţa! Din sezonul viitor joacă la matineu » Taban: "E o bătaie de joc"

Articol de , - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 11:34

Giuleştenii n-au primit licenţa pentru Liga 1, dar mai speră să cîştige la TAS. În caz contrar, vor evolua în eşalonul inferior.

Alb-vişiniii n-au reuşit să-i convingă pe membrii Comisiei de Apel că întrunesc toate condiţiile pentru a evolua şi în sezonul viitor pe prima scenă a fotbalului românesc. După ce a trimis clubul în insolvenţă, patronul George Copos a sperat să găsească înţelegere la comisii, însă şi-a calculat greşit paşii. Deşi planul de redresare a fost votat de Adunarea Creditorilor, acesta n-a mai putut fi aprobat în timp util şi de judecătorul sindic.

Merg la TAS
În aceste condiţii, aseară, în jurul orei 22:00, pe adresa de email a clubului a venit decizia oficială a comisiei, alb-vişiniii fiind anunţaţi că nu au dreptul de a evolua în Liga 1 în sezonul 2013-2014. Rapidiştii nu renunţă şi vor să profite de ultima şansă pe care o mai au. Giuleştenii se vor adresa la TAS, unde speră să poată prezenta şi planul de redresare aprobat de judecător.

Oţelul Galaţi a scăpat, fiind anunţată aseară că a primit licenţa. La închiderea acestei ediţii, U Cluj şi CS Severin încă mai aşteptau faxul de la FRF pentru a-şi afla soarta.

23 de ani au trecut de cînd alb-vişiniii au evoluat ultima oară în liga secundă

"E o decizie iresponsabilă, o bătăie de joc! Ambele comisii, cea de fond şi cea de apel, au judecat eronat. Ne vom sfătui cu avocaţii să vedem ce mai putem face. Una din soluţii e să mergem la TAS, avem 21 de zile să atacăm decizia, trebuie să ne mişcăm foarte repede" (Ion Taban, preşedinte CA Rapid)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (159)
robotzel
robotzel  •  13 Mai 2013, 00:26
Postat de realrapid pe 12 Mai 2013, 08:06

Gresesti,retrogradeaza cele doua vechi rivale dealtfel,ca sa ramana Viitorul si Chiajna.

s-a specificat foarte clar ca indiferent cate echipe nu isi iau licenta nu se promoveaza mai multe echipe din liga a 2-a si nici nu sunt salvate echipele de pe ultimele 4 locuri. documenteaza-te intai. rapid trebuia sa nu isi ia licenta intrucat nu a prezentat dovezi clare cum ca poate sa desfasoare si anul viitor in liga intrucat inca nu au planul de reorganizare acceptat de toate partile implicate. jucatorii nu au fost de acord cu acest plan. greseala ii apartine lui copos care a fostat nota. acest nenorocit trebuie impuscat.

realrapid
realrapid  •  12 Mai 2013, 08:06
Postat de persucius pe 11 Mai 2013, 22:55

asta ar insemna sa retrogradeze jumate din liga 1, dar ideea e sa isi faca jocurile, nu sa procedeze corect... asa ca au apelat la aceasta ocazie sa scape de Rapid pe care nu i-au suportat niciodata si sa scape si de U Cluj, sa le faca loc CFR-istilor pe Cluj Arena...

Gresesti,retrogradeaza cele doua vechi rivale dealtfel,ca sa ramana Viitorul si Chiajna.

fant0zzi
fant0zzi  •  11 Mai 2013, 23:01
Postat de daniel84 pe 11 Mai 2013, 22:43

aia care sustin k au fost jucatori au fost meercenari,cei ce au plecat in iarna

Spui ca erau mercenari , dar oare cine ia angajat? Lui Bozovici ii murise tatal si el a preferat sa joace meciul de campionat si apoi sa plece. Copos de ce tace , spune ca a pierdut multi bani datorita proceselor , cand ii mergea bine nu mai spunea ca se scufunda planeta.

Vezi toate comentariile (159)
Comentează