LIGA 1  ·  BOTOȘANI

EXCLUSIV Fotbalistul austriac care apără România după caracterizarea defăimătoare venită din țara natală: „Soția mea nu s-a simțit niciunde mai bine”

Hidajet Hankic ia apărarea Romîniei
Hidajet Hankic ia apărarea Romîniei

Articol de - Publicat sambata, 23 mai 2020 22:17

Portarul austriac al lui FC Botoșani, Hidajet Hankic (25 de ani), a reacționat după ce conaționalul său Martin Fraisl (27 de ani) a caracterizat în termeni nepotriviți România și orașul Botoșani. 

Orașul Botoșani a găzduit în ultimii ani mulți fotbaliști străini. Unii s-au îndrăgostit de urbe, cum ar fi cazul lui Ongenda și al lui Hankic, alții o consideră una demodată, după cum a reieșit din declarațiile lui Fraisl. 

„Mândru că am jucat pentru Botoșani în România”

„Am văzut interviul şi m-am enervat teribil. Nu pot înţelege asta pentru că din punctul meu de vedere sunt nişte nonsensuri. Cred că trebuia să dea dovadă de mai multă atenţie când vorbeşte despre ţara şi oraşul care l-au ajutat să facă un important pas în cariera lui, acela de a se transfera în 2.Bundesliga. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar pot spune că ar trebui să fie mândru că a jucat pentru FC Botoşani în prima ligă din România”, a transmis Hankic.

Hankic se simte ca acasă la Botoșani

„Eu trăiesc la Botoşani împreună cu familia mea, soţia şi fetiţa noastră, şi vă spun cu mâna pe inimă că mă simt foarte bine aici. Pot să-mi imaginez că aş trăi următorii 10 ani în România şi copiii mei să meargă la şcoală aici. Am trăit înainte în Innsbruck, dar soţia mea mi-a spus că niciodată nu s-a simţit atât de bine ca aici, unde avem o atmosferă foarte caldă, familială. Avem o mulţime de prieteni aici şi ne simţim ca acasă. Aş vrea ca prin reacţia mea să deschid ochii şi altor oameni despre cât de frumoasă este România în realitate. Sunt mândru că am luat decizia de a veni şi juca pentru Botoşani”, a concluzionat portarul austriac.

VIDEO / Prim-ministrul Spaniei a dat undă verde revenirii LaLiga în săptămâna 8-14 iunie

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (9)
babacloanta  •  25 Mai 2020, 12:51

prolema majora cu imaginea romaniei nu vine din partea strinilor si chiar romanii o creioneaza ..multi strini se indragostesc de bucuresti de romania ..cele mai multe si acide analize sunt chiar ale ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robby73  •  24 Mai 2020, 14:58

Petrecându-și fiecare vacanță în Bosnia, omul e obișnuit cu sărăcia și cu oamenii nemulțumiți de viețile lor. Pentru Fraisl, experiența făcută la Botoșani a fost un șoc cultural.

antisistem  •  24 Mai 2020, 09:43
Postat de antisistem pe 24 Mai 2020, 09:06

Austria e o tara frumoasa cu ***. Acolo te simti deprimat, nu in Romania. In Romania te simti revoltat, din cauza interlopilor, ***, politicienilor, hotilor.

Ce ai moderat, prostalaule? Ca am zis ca Austria are ***!? :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1