FOTBAL  »  Superliga  »  UMOR

FOTO 4 reprezentaţi pentru România în rubrica de umor din The Guardian! Care sînt evenimentele de care rîd englezii

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 10:53

România are din nou reprezentaţi în rubrica săptămînală de umor din The Guardian, Said & Done. Victor Piţurcă, Mircea Lucescu, Gigi Becali şi Ioan Niculae au fiecare cîte o "nominalizare".

Englezii se amuză pe seama răspunsului dat de Victor Piţurcă referitor la o viitoare convocare a lui Mutu la echipa naţională: "Va fi chemat atunci cînd vor zbura puii de broască".

Nici interviul lui Gigi Becali şi cererea de graţiere pe care i-a transmis-o prin intermediul televiziunii lui Traian Băsescu nu au rămas neatinse de britanici.

Declaraţia şocantă referitoare la condamnarile din Dosarul Transferurilor a a lui Mircea Lucescu a fost şi ea amintită:

"Pedepsele sînt prea mari. Asta se datorează faptului că acest caz a fost judecat de femei care nu au nici o treabă cu fotbalul".

Ultimul care face parte din rubrică este Ioan Niculae. Declaraţia prin care îl critică pe Budescu după meciul cu Pandurii a stîrnit amuzamentul englezilor: "Mănîncă mult şi are o atitudine de golan. Eu speram că s-a maturizat, dar şi un copil de 7 ani are mai multă minte ca el. Va fi amendat".

609445-print1.jpg

609446-print2.jpg

609447-print3.jpg

Capturi: The Guardian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
lucell
lucell  •  18 Martie 2014, 13:30

Nu credeam ca o s`o spun vreodata dar daca Becali face parnaie pt cateva milioane si a mai dat cate ceva inapoi ceilalti care au furat sute de milioane si ne`au dat la ...ce trebuie sa mai suporte?Becali cred ca si`a primit lectia,poate prea scump.

plesan
plesan  •  17 Martie 2014, 17:48

macar au si aia "material" de ras !

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  17 Martie 2014, 14:05

lol

Vezi toate comentariile (5)
Comentează