FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-2

FOTO A judecat corect Hațegan? Specialiștii se contrazic la faza eliminării lui Zlatinski » Costache a văzut și el "roșu" direct, pentru o intrare kamikaze

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 21:16

CSU Craiova - Dinamo 2-2 s-a jucat 10 la 10 din prelungirile primei reprize, după ce Ovidiu Hațegan i-a eliminat pe bulgarul Hristo Zlatinski și pe dinamovistul Valentin Costache.

În minutul 28, Costache a fost umplut de sânge, în urma unei faze în care a fost lovit atât de bulgarul Zlatinski, cât și de Bancu.

Centralul Hațegan a stat preț de câteva secunde pe gânduri, apoi a luat hotărârea de a-i arăta "roșu" direct lui Zlatinski. 

6

untitled4

Ulterior, în prelungirile primei reprize, Hațegan i-a acordat cartonaș roșu și lui Valentin Costache, după ce mijlocașul de 19 ani al lui Dinamo a avut o intrare dură asupra lui Gustavo, cu talpa sus, pe tibia craioveanului. 

Specialiștii se contrazic

În pauza meciului, doi foști arbitri au analizat fazele în care cei doi jucători au fost eliminați. Ion Crăciunescu, specialistul TV Digi Sport, e de părere că Zlatinski ar fi meritat doar galben la faza din minutul 27, în timp ce specialistul TV Telekom Sport Dan Lăzărescu crede că eliminarea bulgarului a fost corectă. 

"Leziunea suferită de Costache a avut loc în urma contactului cu Zlatinski. E intenție clară de lovire, a fost o decizie corectă a lui Hațegan. Fără îndoială, cartonașul a fost acordat corect", a declarat fostul arbitru Dan Lăzărescu, la Tv Telekom Sport.

În ceea ce privește eliminarea lui Costache, atât Lăzărescu cât și Ion Crăciunescu au convenit că eliminarea puștiului dinamovist a fost corectă. 

AICI ai toate detaliile de la duelul dintre CSU Craiova și Dinamo 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
1134928516534627
Vijulie Sorin  •  17 Septembrie 2017, 14:36
Postat de Razvan Marcel pe 16 Septembrie 2017, 22:56

AntalMihai de ce nu zici ca Craiova a castigat cu Botosani din offside de 1 m,plus o eliminare in min 60 la Barth,vedeti doar ce va convine?

eu imi aduc aminte ca am avut si cu Botosani penalti nedat.... asta ar fi ceva nou sa auzimca de fapt am fost ajutati turu asta de campionat.... sunteti penibili

doritor
doritor  •  17 Septembrie 2017, 13:31

Cum mana lui Zlatinski e pe langa gatul Costache si in prelungire pe piept cum putea sa-i sngereze nasul?! Lazarescu e aiurea-n tramvai! Lovirea cu Bancu e involuntara si cu urmari urate ce puteau fi pentru oricare. Eu cred ca si Costache putea lua doar galben daca n-ar fi fost cazul de mai inainte. Dar despre 11m nimic,nimic!

whiteredarad
whiteredarad  •  17 Septembrie 2017, 13:17

Nu , mai gsp, a judecat corect amicul vostrui Craciunescu, ce moare de invidie ca , la 36 de ani , aradeanul are palmares extern superior. Voi nici nu ati sesizat ca aditionalul de la centrul terenului Dima, parca,, aflat la 5=7 m de faza l-a sesizat pe central. Tineti-o asa cu "fostii mari " Craciunescu si Purumboiu", care nu mai sint in circuit-nici intern, nici extern- de din cauza invidiei lor dusa la extrem, si nu se va mai uita nimeni, la voi. Cind o sa auziti din gura lui Craciunescu : "Hategan a arbitrat foarte bine" ....va fi Apocalipsa !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează