FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ilie Dumitrescu, încântat de un jucător de la FCSB: îi cere lui Vintilă să joace cu el

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 20:52 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 21:04

Ilie Dumitrescu s-a declarat încântat de Alexandru Pantea, fundașul stânga de 16 ani de la FCSB, și speră ca acesta să mai prindă un loc de titular în echipa lui Bogdan Vintilă.

„Eu, în noile condiții, aș merge tot pe acest copil, Pantea. Este un fotbalist tânăr! S-a apelat la serviciile lui recent și a reacționat foarte bine. Dă-i în continuare personalitate, da? 

Că tot a zis Gigi Becali că vrea să urmeze modelul Hagi, de la Viitorul. Și că nu mai vrea să fie numărul 1”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Alexandru Pantea, primul jucător născut în 2003 care joacă în Liga 1!

Pantea este un produs al FCSB, iar în partida cu Gaz Metan Mediaș (2-2) din Liga 1 a bifat o premieră. A devenit primul fotbalist născut în 2003 din istoria Ligii 1. Conform informațiilor de pe site-ul oficial al celor de la FCSB, Pantea are 1,72m, 63 de kilograme și lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare.

2 meciuriare Pantea la FCSB: cu Gaz Metan și cu Dinamo

FOTO. Imagini tari de la Astra - FCSB 3-2

+12 FOTO

VIDEO Horia Sabo este de acord cu metodele lui Gigi Becali la FCSB: „Dacă vrei să faci o astfel de echipă, ai nevoie de mulți bani”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Fostul antrenor al lui Marius Briceag explică pe cine a luat Gigi Becali: „E o problemă sensibilă” » Minusul fundașului

Gigi Becali a tăiat salariile, a tăiat și rezultatele! Bilanț catastrofal pentru roș-albaștri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
976569435687052
Budica Stancu  •  03 Iulie 2020, 10:46

Ilie ar rebui sa-l conviga pe Man ,pe care stiu ca-l apreciaza foarte mult , ca de altfel si eu ,dar ,Man nu se antreneaza cu gandul ca ;''daca nu stiu sa dau cu dreptul in minge , la antrenament asta fac!Ma antrenez sa sutez cu dreptul din orice pozitie fixa sau in viteza .Evident, sa si pun stop, sau sa dau o pasa ,la fel cum dau cu stangul!''Asta trebuie sa faca Man!Si mai e ceva!LOVITURA DE CAP!EXERCITIU PERMANENT! Succes!

persanu
persanu  •  02 Iulie 2020, 22:28

As avea nevoie de mai multe comentarii ca să scriu numele pe care Ilie Dumitrescu ii vedea fotbaliști foarte buni. As putea începe cu Fabrinni :)))))))))))))))))))))))))) O nuca tare în agenda lui Ilie Dumitrescu. Ce ușor se aruncă cu vorbe la tv în privința aprecierilor de fotbaliștii ligii 1. Când ii aud pe marii specialiști ma pufnește râsul. Are dreptate mare Becali, o sa o mai zic de 100 de ori, când zice ca de ce sa lase echipa pe mana specialiștilor, nu vedeți unde au ajuns marile echipe de tradiție cu specialiști???????? Ilie pentru naivi pare un ferguson sau dacă ma duc prea sus, il cam copie pe olaroiu, dar nui sta bine deloc. Ala a făcut performanta ca antrenor pe teren iar Ilie ca antrenor și specialist are performanta doar în platou. :))))

gicab
gicab  •  02 Iulie 2020, 22:00

Hahaha... pai di Vintilă cum ar putea face sa joace cu el?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează