FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL 3-1

FOTO Craiova a reușit un transfer de marcă: Goran Zakaric! Poza din vestiar i-a dat de gol pe olteni

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 09:36

CS Universitatea Craiova l-a transferat pe internaționalul bosniac Goran Zakaric, iar în următoarele zile ar urma să intre la joc după ce va primi cartea verde. 

Mijlocașul încă n-a fost prezentat de olteni, însă se pregătește de câteva zile cu echipa lui Victor Pițurcă, deși nimeni nu știa până acum. Bosniacul i-a dat pe craioveni de gol după ce a apărut în poza de grup de după victoria cu Viitorul, 3-1. 

FOTO Craiova a reușit un transfer de marcă: Goran Zakaric! Poza din vestiar i-a dat de gol pe olteni

„Aşteptăm să primească cartea verde de la FIFA, o să mai dureze o săptămână, două, deocamdată e şi accidentat, nu foarte grav, dar, de câteva zile, nu face antrenamente cu echipa. Aştept să-i vină cartea verde, pentru că e un jucător valoros, de care avem nevoie”, spunea Victor Piţurcă despre transferul lui Zakaric, la 23 septembrie. 

Cine este Goran Zakaric

Fotbalistul vine în România din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Partizan Belgrad. De menționat că Zakaric are același impresar pe care-l au Renato Kelic și Elvir Koljic, jucători importanți la formația din Liga 1.

Goran Zakaric a jucat de-a lungul carierei pentru Brijeg, Lokomotiva Zagreb, Zrinjski Mostar, Slaven Belupo, Zeljeznicar și Partizan. 

Tot în poza de bucurie a echipei a apărut și Gică Craioveanu despre care 3minute.net a scris că ar fi fost dat afară după un conflict cu patronul Mihai Rotaru. (Detalii AICI)

Imagini VIDEO cu Zakaric: 

1.250.000 de euroe cota de piață a lui Goran Zakaric

7 goluria marcat Zakaric pentru Partizan în sezonul trecut în 36 de meciuri

11 prezențeîn tricoul naționalei Bosniei are Zakaric

Citește și:

Victor Pițurcă îl avertizează pe Bancu după scandalul de rasism: „Dacă e adevărat, eu nu trec ușor peste așa ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
stefan..
stefan..  •  01 Octombrie 2019, 09:48

"Hârtia buna la împachetat pestele", vorba neamțului, ne anunta, zilele trecute, ca Gica Craioveanu ar fi fost înlăturat de catre Rotaru. Evident, s-a dovedit o noua dezinformare cu miros de baltă. "Grande",prezent la meci, a fost aclamat minute in sir de tribune. Respect, Daum!

875360749272795
Costi Corabu  •  01 Octombrie 2019, 10:44

Imi place foarte tare acest fotbalist, are inteligenta in joc si o plesneste bine cu stangul, controlat. Daca va fi apt medical, vom avea un atac fantastic. M-am bucurat enorm de revenirea lui Koljic, ce gol a putut sa inscrie! Un fundas valoros ne mai trebuie si atunci chiar putem spera la locul 1

123811188994954
Silviu Stefan  •  01 Octombrie 2019, 17:59

Hai Craiova ????

Vezi toate comentariile (11)
Comentează