FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-3

FOTO Cronologia dezastrului » Rednic e "Mister Umilință"! Meciul cu CFR e doar cel mai recent dintr-o serie de înfrângeri usturătoare

Dinamo - Călărași 1-1
Deznădejde în priviri încă din primul meci de la revenire +5   FOTO
Dinamo - Călărași 1-1 Deznădejde în priviri încă din primul meci de la revenire

Articol de - Publicat joi, 06 decembrie 2018 09:00

Mircea Rednic a încasat 7 goluri în ultimele două meciuri, dar antrenorul ”câinilor” este obișnuit cu astfel de umilințe. De-a lungul carierei sale, ”Puriul” a mai avut serii de înfrângeri usturătoare.

Dinamo a căzut într-o gaură fără fund, iar Mircea Rednic se transformă pe zi ce trece din salvator în gropar. Cel mai titrat antrenor care activează în Liga 1 a trebuit să îndure în ultimele două etape umilințe severe aplicate de Viitorul lui Hagi și de CFR-ul lui Conceicao, 1-4 cu primii și 0-3 acum două seri, cu vișiniii.

Cu toate că Rednic a adunat destule trofee în carieră, acesta nu este străin nici de umilințe înlănțuite. Gazeta a analizat cariera antrenorului de 56 de ani, iar rezultatele sunt cel puțin interesante. S-au luat în considerare doar înfrângerile consecutive. Ultima oară când Mircea a încasat 7 goluri în 2 înfrângeri consecutive a fost în sezonul 2011/2012, când o antrena pe Astra. Atunci, Brașovul lui Ionuț Badea îl bătea fără drept de apel, 4-1, iar Dinamo, condusă pe atunci de italianul Bonetti, învingea cu 3-0. Adică, identic cu ultimele două etape ale roș-albilor în sezonul care este în desfășurare.

la arabi a fost dezastru!

În sezonul 2003/2004 Mircea Rednic semna cu Al-Nasr din Arabia Saudită. "Puriul" a rezistat doar 6 meciuri la arabi, adunând 2 victorii și 4 eșecuri. Interesant este că Rednic a fost dat afară după o serie de 3 înfrângeri consecutive: Al-Nasr - Al Riyadh 0-1, Al-Nasr - Al-Ittifaq 0-2, Al-Shabab - Al-Nasr 6-1. Adică un golaveraj negativ de 1-9.

S-a făcut de râs și în Cupă!

Ca și cum parcursul dezastruos din Liga 1 nu e suficient, Mircea Rednic a fost umilit și în Cupa României. Dinamo a fost eliminată din optimile competiției de Csikszereda, echipă din liga a treia, la penalty-uri, 9-8, după ce în prelungiri meciul s-a terminat indecis, 3-3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
duta_dd
duta_dd  •  06 Decembrie 2018, 19:17

fituica *** gigisti e de ***, este ca un ***, este de 2 bani .... RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vikingul_vs
vikingul_vs  •  06 Decembrie 2018, 15:53
Postat de ios_ge pe 06 Decembrie 2018, 14:33

Ce va facut bre Rednic, ca's curios? *** nevestele? Ca doar nu de dragu' lu' Dinamo dati in el din toate pozitiile. Numarai acu' ( a doua zi dupa marea isprava a fîcîsîbîului 2-4 cu Sepsi) articolele de pe prima pagina online. Din freo 50 de titluri 5 sunt despre jocul de la Sepsi si 8 (OPT) anti-Rednic.

nea Andrei Iosif Randoom nu are nevasta .....de unde nevasta .... cand el sta non stop pe GSP =)))))))))))))))))))))))))))))

vikingul_vs
vikingul_vs  •  06 Decembrie 2018, 15:51
Postat de terminator_1 pe 06 Decembrie 2018, 14:30

Pai cum astfel, voi mereu ati vrut sa fiti in centrul atentiei MONDIALE. Doar dinamo Bucuresti ,,ajutati'' iar de Steaua sa prinda play out-ul.

pana intra steaua in liga 1 mai dureaza ....sper sa intre in locul vostru

Vezi toate comentariile (13)
Comentează