FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FOTO Denis Alibec se recuperează la bazinul de înot: „Cu mască și fără mască”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 22:51

Denis Alibec (28 de ani) n-a jucat în ultima partidă a Astrei din „sferturile” Cupei României, când giurgiuvenii s-au calificat mai departe în detrimentul Dunării Călărași, scor 2-1.

Atacantul a suferit o accidentare și s-a recuperat la bazinul de înot alături de Horațiu Dumitrescu, fostul triplusaltist din lotul național de atletism. Sportivul e acum personal trainer la o sală de forță din Capitală.

"Cu mască şi fără cască. Eu, Denis, apa şi câteva zeci de exerciţii. Astăzi colegi de manevre în piscină, cu istorisiri despre viaţă, performanţă, linişte şi formă bună, stres şi accidentări, Italia, Internazionale Milano, Champions League, despre prezent şi viitor, despre a fi sau a nu exista, insipid şi inodor... Mâine o luăm de la capăt", a scris pe pagina de Facebook, Horaţiu Dumitrescu.

Citește și:

Pițurcă îl face pachet pe Teja: „Fără intervenția lui Becali, FCSB nu câștiga împotriva Craiovei” + „Dică nu a vrut să fie șomer”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close