FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero, amenințat cu tribunalul după dezastrul de la Dinamo: „Nu înțeleg cum s-au semnat contractele! Judecătorii vor decide”

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, susține că investitorii spanioli, reprezentanți de Pablo Cortacero, ar putea fi trași la răspundere pentru modul dezastruos în care au gestionat clubul din Ștefan cel Mare. +49   FOTO
Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, susține că investitorii spanioli, reprezentanți de Pablo Cortacero, ar putea fi trași la răspundere pentru modul dezastruos în care au gestionat clubul din Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 21:56 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 22:46

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, susține că investitorii spanioli, reprezentanți de Pablo Cortacero, ar putea fi trași la răspundere legal pentru modul dezastruos în care au gestionat clubul din Ștefan cel Mare.

Acești oameni ar putea fi judecați în instanță. Mă refer la spanioli și la cine a greșit, cine a terminat clubul ăsta! Firma de insolvență poate deschide o procedură contra lor. Și o va deschide. 

Iar judecătorii vor hotărî dacă acești oameni au vrut în mod intenționat să distrugă clubul. Pentru că au fost niște salarii enorme acordate pe hârtie, de zeci de mii de euro! Chiar nu înțeleg cum s-au semnat acele contracte. 

Jucătorii sunt singurii care au avut de suferit, din păcate”, a declarat Mureșan în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Pablo Cortacero, o enigmă la Dinamo

Dorin Șerdean s-a întâlnit la finalul iunii iunie cu Pablo Cortacero în Spania și poate deveni noul acționar majoritar al lui Dinamo. 

Există însă și o condiție: ibericul să nu aducă bani în club în perioada următoare (un termen neprecizat nici până în acest moment!). 

Cum Șerdean nu a vrut să dezvăluie deadline-ul, în „Groapă” predomină în continuare același sentiment de incertitudine.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

  • Cortacero/Lotus-coafor/Benel International - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo ("Dinamo Badea") - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,013%

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FC Voluntari 3-2

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Nu toată lumea crede în Deian Sorescu: „Are 24 de ani, e un pic târziu”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

3 lucruri care nu s-au văzut la TV la debutul lui Dinamo în noul sezon: condițiile horror din stadion + cine a fost celălalt dinamovist înjurat de fani

Deian Sorescu a fost ofertat de „o echipă de top” » În ce campionat ar putea ajunge

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
bjk86
bjk86  •  21 Iulie 2021, 09:43
Postat de albub pe 20 Iulie 2021, 23:20

Ce nu intelegi,a fost un grup infracţional organizat care a vrut sa dispara Dinamo iar Negoita nu e' strain de treaba asta. Poate ca vroia sa stearga niste urme,poate ca vroia Saftica,nu stim exact dar ceva a vrut sa faca. Deschideti imediat proceduri impotriva spaniolilor si poate vom afla adevarul

Ce nu intelege multa lumea e faptul ca jucatorii adusi de cortazero si anume: Isma Lopez, Borja Valle, Aleix Garcia si care au mai cerut banii pentru toata perioada contractului, au fost mana in mana cu cortazero. Asta a fost planul de la inceput, isi aduce jucatorii lui pe salarii imense, nu le plateste salariile, jucatorii depun memorii si castiga niste bani frumosi..

paolo12
paolo12  •  21 Iulie 2021, 06:29

Cortacero a "condus" 10 zile. În rest, responsabilul a fost popa ala bărbos.

hristo8
hristo8  •  21 Iulie 2021, 05:49
Postat de deusdat pe 21 Iulie 2021, 01:14

Faptul că niște europeni bine intenționați ne ajută să scăpăm în sfârșit de Динамо e demn de laudă și recunoștință. Mai bine mai târziu decât niciodată.

faptul ca e brost bine e demn de mila.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează