FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamoviștii au făcut vizita medicală! Paul Anton nu mai e sigur de banderola după venirea lui Andone: "Nu depinde de mine"

Foto: Victor Vrînceanu +10   FOTO
Foto: Victor Vrînceanu

Articol de - Publicat vineri, 10 iunie 2016 10:03

Dinamo a efectuat astăzi vizita medicală pentru sezonul viitor la Institutul Național de Medicină Sportivă din București.

Cu 15 minute înainte de ora 8 au ajuns Marc, Hanca, Iustin Popescu, Olteanu, Corbu, Dudea, Costache, Popescu (ultimii 3 juniori). După care au urmat Gavrilă, Nedelcearu, Paul Anton, Ionuț Șerban, Vlad Georgescu (revenit din împrumutul la FC Brașov), Patrick Petre.

"Scurtă vacanța! Ne apucăm de treabă acum. Nu am vorbit încă cu domnul Andone, e plecat, va ajunge mâine. Nu știu dacă rămân căpitan, nu depinde de mine. Ne dorim să jucăm în cupele europene, să facem performanță. Trebuie să fim mai concentrați în meciurile importante. În play-off puteam face mai mult.
Nu au fost niciodată probleme financiare de cand sunt aici. Nu are rost să mai discut despre națională, haideți să ne uităm la meci diseară și să le ținem pumnii.

E foarte greu ca Steliano să îi ia fața lui Raț, fostul căpitan are experiență imensă, dar Steliano are calități foarte bune și cred că este viitorul fundaș stânga al naționalei României", a declarat Paul Anton.

"Vacanța nu a fost așa plăcută ținând cont de finala Cupei pierdută cu CFR, dar acum mergem înainte. Nu am văzut colegi noi acum, dar nici în vară și nici în iarnă nu îi văzusem și au venit pe parcurs. Acum sunt foarte mulți juniori, dar vor veni jucători. Sper să vină Puljici, e un jucător foarte bun. Am vorbut cu Steliano, l am încurajat, sper să joace. Au ieșit bine analizele, nu sunt probleme" Ionuț Nedelcearu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
triarius
triarius  •  10 Iunie 2016, 16:15

Ce poza nefericita, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192190498051
Adi Mitrea  •  10 Iunie 2016, 14:29

Fcsbisti spălați pe creier (stiu ei cine sunt) nu v ati saturat de mizeria pe care o debitati.doare tare umilință trăită in sezonul trecut, asa i.urmează episodul 2 cu trasferurile lui ***.sa vedeti ras!sa vedem daca sunteți capabili de un raspuns fara injurii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  10 Iunie 2016, 13:17

Cu toate ca a fugit de acasa bizonul merita banderola rosie .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează