FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamoviștii, impresionați de povestea jurnalistului GSP » Dănciulescu i-a dăruit un tricou și le-a transmis un mesaj fanilor

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 16:21

Sensibilizat de povestea scrisă de Vlad Nedelea la doar o zi după decesul lui Patrick Ekeng, Ionel Dănciulescu i-a dăruit jurnalistului GSP un tricou al acestuia.

"Îți dăruiesc acest tricou pentru lupta pe care ai dus-o cu destinul potrivnic și ai învins. Mă bucur să te cunosc și ai dat dovadă de dăruire.

Îmi doresc ca lumea să nu uite de Patrick, iar cel mai bun prilej este la finala Cupei Românei, unde îi așteptăm pe suporteri și alături de ei să câștigăm trofeul.

Acest trofeu va fi al lui Patrick. Vom juca numai cu gândul la el", i-a transmis Dănciulescu lui Vlad și suporterilor lui Dinamo.

Citește și:

Experiența impresionantă a unui ziarist GSP.ro: "Un defibrilator face diferența dintre viață și moarte! Eu am fost salvat de 5 ori"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
10208313977979580
Cătălin Nechita  •  10 Mai 2016, 19:26

Domnilor jurnalisti, nu trebuie sa fii cadru medical ca sa poti intelege si atribui corect anumiti termeni. Defibrilator, conform dex.ro: aparat electronic folosit in tratamentul fibrilatiei atriale sau ventriculare. Fibrilatie, conform dex.ro: contractii fine si rapide ale fibrelor musculare cardiace. Cred ca este foarte clar pentru ce se utilizeaza un defibrilator, nicidecum pentru un stop cardiac, asa cum dvs. mentionati in articole. Daca vrea sa informeze, presa, ar trebui ca mai intai sa nu dezinformeze!

gicab
gicab  •  10 Mai 2016, 18:42

...sunt doar fcsbisti adică doar pe făcut bani... Asta înseamnă performanța acolo.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Mai 2016, 18:30

frumos gest,dar sa nu mai spuna lumea ca reporterii gsp sunt stelisti,sunt de toate natiile

Vezi toate comentariile (9)
Comentează