FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Doar Dinamo București? :) » Noua achiziție a dinamoviștilor e fan Bănel Nicoliță, "Dodel" și frații Costea

Sursă FOTO: Facebook Deian Sorescu +6   FOTO
Sursă FOTO: Facebook Deian Sorescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 17:00

Dinamo a realizat deja primul transfer pentru sezonul viitor, reușind să se înțeleagă cu Deian Sorescu (20 de ani), mijlocașul ofenisv al celor de la ASU Poli. 

Impresarul Cătălin Sărmășan a fost cel care a făcut anunțul ce confirmă transferul anunțat în exclusivitate de GSP.RO.  Sorescu a semnat un contract valabil patru ani și va deveni oficial al "câinilor" începând de la 1 iulie.

Trecutul acestuia nu îi va impresiona însă prea mult pe fanii dinamoviști. În vara lui 2011, Sorescu s-a fotografiat alături de numeroși jucători ai Stelei, echipă antrenată la acea vreme de israelianul Ronny Levy. 

Iasmin Latovlevici, Florin și Mihai Costea, Cristi Tănase, Alexandru Bourceanu sau Bănel Nicoliță sunt doar câțiva dintre roș-albaștrii alături de care Sorescu s-a fotografiat în urmă cu 6 ani (vezi toate imaginile în galeria foto)


*Sursă foto: Facebook Deian Sorescu

*Sursă foto: Facebook Deian Sorescu

De altfel, într-un interviu acordat de Sorescu în urmă cu scurt timp în exclusivitate pentru GSP.ro, fotbalistul a fost evaziv atunci când a fost întrebat cu ce echipă a simpatizat în copilărie: "Mai bine nu spun fiindcă s-ar interpreta", a declarat mijlocașul.

Clubul din "Ștefan cel Mare" continuă în acest fel trendul din ultimii ani, în care a transferat mai mulți fotbaliști care în copilărie erau susținători ai Stelei:

Ionuț Cioinac, plecat cu scandal de la Dinamo acum mai mulți ani, Daniel Popa, cel care recunoștea într-un interviu de dinainte să se transfere la Dinamo că ține cu Steaua sau chiar Steliano Filip, fotografiat într-un tricou al Stelei înainte de venirea la roș-albi, sunt doar câteva dintre exemple. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
1669013626753816
Decebal Testeapa  •  30 Aprilie 2018, 07:31

Stimate pseudo jurnalist Multi spun ca articolul tau nu spune nimic . Eu ii contrazic . Spune foare multe dar e adevarat , nu de Sorescu ci de cat de ridicol esti tu . Pentru ca scri la o publicație care face *** ai posibilitatea sa ai loc de munca . Te-ai gandit daca ai lucra la o gazeta adevarata de sport ce viitor n-ai avea ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  28 Aprilie 2018, 10:58

***,faceti ce faceti sa-i distrugeti copilului inceputul de cariera,pentru ca a ales altceva fata de ce ati fi vrut voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lucghencea
lucghencea  •  28 Aprilie 2018, 09:33

Banele , e regretabil ca peste 5-10 ani nu vei face parte din sportivii care au fost legitimati corect la STEAUA Bucuresti desi au purtat pe tricouri emblema Clubului STEAUA . Alaturi de alti sportivi valorosi ati fost dusi de nas de smecheri ca becali stoica si argaseala care stiau perfect ca ei nu-s STEAUA inca din 2003 dar se bucurau sa aiba doar de castigat si sa -si umple buzunarele de pe seama necunostintei suporterilor si mai ales a sportivilor care uite ca nu vor ramane in istoria Clubului STEAUA Bucuresti . Ati fost cu totii dusi de nas si uite ca vrem nu vrem nu sunteti parte ai STELEI , veti ramane in panoplia F.C.Fcsb S.A. si cam atat .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează