FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ

FOTO Două faze-cheie în prima repriză la Steaua - CFR » Cum au scăpat roș-albaștrii în minutul 12

Captură TV Dolce Sport +4   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 martie 2017 20:57

Startul meciului dintre Steaua și CFR Cluj a oferit o fază la care steliștii au cerut penalty, însă pe reluare s-a putut vedea cum jucătorul ardelenilor a respins mingea.

Totul s-a petrecut în careu, la scorul de 0-0, când William de Amorim s-a întors bine pe lângă Deac, apoi Laurențiu Rus a intervenit perfect prin alunecare și a respins mingea cu vârful ghetei. Imediat fotbalistul Stelei a căzut și a cerut lovitură de la 11 metri arbitrului Radu Petrescu, dar "centralul" a judecat excelent faza. 

p
*Captură TV Dolce Sport

bară salvatoare pentru niță

Steaua putea primi gol în minutul 12, când Omrani a combinat perfect cu Camora la 25 de metri de poarta adversă. Atacantul de 23 de ani al lui CFR l-a driblat pe Momcilovici, jucătorul sezonului regulat conform statisticilor InStat, a intrat în careu și a trimis în bara transversală a lui Niță.

bara
*Captură TV Dolce Sport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  12 Martie 2017, 22:38

a fost ba *** 11 m clar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează