FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-1

Toni Petrea a anunțat de ce jucător are nevoie pentru a lua titlul: „Acolo am avea o problemă”

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Toni Petrea, antrenorul gazdelor, e mulțumit de prestația din prima parte a campionatului, dar așteaptă întăriri în iarnă. +28   FOTO
FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Toni Petrea, antrenorul gazdelor, e mulțumit de prestația din prima parte a campionatului, dar așteaptă întăriri în iarnă.

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 22:27 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 23:30

FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 1-1 (Cristea '30, Fofana '37), în etapa cu numărul 15 din Liga 1. Toni Petrea, antrenorul gazdelor, e mulțumit de prestația din prima parte a campionatului, dar așteaptă întăriri în iarnă.

„Terenul nu ne-a avantajat, dar cred că rezultatul este unul echitabil. Terminăm pe primul loc, urmează returul, mai avem și un play-off. Sunt multe puncte puse în joc. La gol ne-au surprins, am crezut că a ieșit mingea în afara terenului. Se mai întâmplă astfel de nesincronizări. Nu pot decât să mă declarat mulțumit, am avut și un meci la Craiova, greu, acum 3 zile.

S-a văzut și azi, dar și la Cluj, că sunt echipe cu jucători experimentați, rutinați, care știu când să rupă jocul, când să preseze. Trebuie să facem o analiză bună și să vedem cum continuăm. În tensiunea jocului am zis că avem penalty, dar chiar nu știu. Nu comentez, avem arbitri destul de buni în România”, a declarat Toni Petrea, la Look Sport+.

FCSB - Sepsi 1-1. Toni Petrea caută atacant

„Dennis Man poate să facă față și în străinătate. Să fie sănătos și să dea maximum la fiecare meci, așa cum a făcut și până acum. Acolo, în atac, am avea o problemă. Să vedem situația lui Sergiu Buș. Avem o perioadă foarte scurtă de pauză, deja le-am trimis programul de antrenamente, urmând ca începând cu data de 2, 3 ianuarie, să ne pregătim centralizat. Să vedem ce soluții mai putem găsi. Nu am avut timp să ne gândim”, a concluzionat Petrea. 

E un obiectiv realizabil titlul, dar sunt destul de multe meciuri de discutat, multe puncte puse în joc. Trebuie să luăm totul step by step. Poate, cu puțin mai multă atenție, aveam mai multe puncte avans. Dar a fost o perioadă dificilă, am avut și cazuri de Covid-19
- Toni Petrea, antrenor FCSB

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Sepsi 1-1:

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+24 FOTO

VIDEO Mihai Stoichiță, mulțumit de ce a văzut în FCSB - Sepsi 1-1: „Toate meciurile ar trebui să arate așa”

Citește și alte știri despre FCSB - Sepsi 1-1:

Jucătorul dorit de granzii FCSB, CFR Cluj și Craiova, aproape de un transfer în străinătate! Ce antrenor român îl dorește sub comanda sa

FOTO Mihai Stoica, enervat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic + Toni Petrea către Grozavu: „Bate-i, bă, pe ai tăi, că atât ştii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  22 Decembrie 2020, 11:05

Antrenorul lui Sepsi,lotul de jucatori,tactica si jocul paracticat,toate la un loc ,sunt o lectie pentru cei de la Universitatea Craiova,care mai mult se chinuie,sa aiba un lot competitiv,antrenor si joc de fatbal, pentru asi multumi numerosi suporteri.Felicitari Sepsi si atentie: urmatorul meci la Craiova !!!

975889322922932
Bogdan Munteanu  •  22 Decembrie 2020, 09:10

Nu uitati apararea...

sexilianul
sexilianul  •  22 Decembrie 2020, 08:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează