FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FOTO Pasă în stil Xavi reușită de Denis Alibec! A scos din joc 5 oameni, însă Butean a ratat singur cu Arlauskis

Captura Telekom Sport +2   FOTO
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 20:20

Astra Giurgiu putea deschide scorul după doar 4 minute pe terenul celor de la CFR Cluj, însă Mihai Butean a ratat singur cu Arlauskis, după ce a fost pus într-o poziție ideală de Denis Alibec. 

Revenit după experiența de la FCSB, Alibec pare într-o formă tot mai bună. Etapa trecută a marcat de două ori contra Viitorului, iar azi a oferit o pasă fanastică, în genul lui Xavi sau Iniesta la Barcelona. 

Alibec a preluat o minge între 3 adversari, apoi a pasat printre fundașii centrali ai CFR-ului, lăsându-l astfel singur cu portarul pe Mihai Butean, care a tras însă în goalkeeperul lituanian. 

Aceasta a fost prima mare ocazie a meciului disputat în Gruia.

Vezi în galeria foto succesiunea fazei create de Alibec și Butean! 

Toate detaliile despre partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu aici! 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
103218647204174
Robokup Doru  •  17 Februarie 2019, 10:19
Postat de John Burcea pe 17 Februarie 2019, 06:47

Oare s.a uitat la meci si marele antrenor Dica? Oare isi da seama cati jucatori a stricat? Credeam ca pleaca direct la MU in locul lui Mou dar nu gasesete nici in liga 2 la noi loc Un antrenor bun se vede de cand e tanar uite la Contra,Dan Petrescu,Grigoras

Alibec este unul dintre cei mai talentati fotbalisti romani ma bucur pentru el merita apreciere mea

794350804246199
John Burcea  •  17 Februarie 2019, 06:47

Oare s.a uitat la meci si marele antrenor Dica? Oare isi da seama cati jucatori a stricat? Credeam ca pleaca direct la MU in locul lui Mou dar nu gasesete nici in liga 2 la noi loc Un antrenor bun se vede de cand e tanar uite la Contra,Dan Petrescu,Grigoras

para.para
para.para  •  17 Februarie 2019, 00:28

Bai gigistilor mai subtire cu ridicarile astea in slavi pentru Alibec ca nu mai e la echipa voastra acuma. Cand era la echipa voastra si impacheta peste impreuna cu voi mai ziceam sa-l faceti briliant, magician si print, dar acum gata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează