FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Prea buni pentru TRX » Steliştii se antrenează cu zîmbetul pe buze, chiar şi după trei eşecuri din tot atîtea amicale

Articol de , - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 20:45

Celebrul aparat lansat pe piaţă de marina americană, căruia Steaua i-a făcut supereclamă în România, nu pare să mai aibă multe secrete pentru roş-albaştri


Steliştii nu sînt apăsaţi de faptul că au înregistrat doar înfrîngeri în partidele de verificare. Din contră, elevii lui Costel Gâlcă se antrenează surîzători, domesticind aparatele de forţă cu care lucrează.

Recunoscuţi în ultimii doi ani pentru metodele de pregătire şi pentru faptul că stau cel mai bine din punct de vedere fizic, fotbaliştii roş-albaştri se joacă acum cu TRX-ul cum o fac cu mingea. Benzile galben-negre nu par să-i mai pună în dificultate pe stelişti, care au impresionat prin musculatura lor în ultima perioadă. În schimb, Keşeru este cel mai prins, nu-l vezi niciodată schiţînd vreun zîmbet.

800.000 de euro a costat dotarea sălii de forţă în care se antrenează jucătorii Stelei

Barcelona după Steaua
Şi starurile catalane urmează să beneficieze de serviciile bazei unde se pregăteşte echipa lui Gâlcă. Momentan, Norwich şi Leeds United se mai antrenează la St. George's Park, dar formaţia lui Messi şi Neymar urmează să ajungă peste trei săptămîni în Anglia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Iulie 2014, 14:54
Postat de valiza.epo pe 05 Iulie 2014, 10:10

Ce-i de mirare ca rad?! Altfel n-ar fi ajuns la Steaua. Se stie ca cei cu creierul nedezvoltat rad intruna. Sogur, ei nu-si dau seama ca rad; de fapt nici nu rad! Au doar un fel de rictus, ca hienele.

Labine, esti pe zi ce trece mai slab.....eu zic sa mai iei o pauza si sa te intorci cu forte proaspete. Sau poate cine stie, la cat de multa carne ai mancat de la toti stelistii de aici.....cred ca ai ajuns obez. Si asta iti afecteaza grav imaginatia (bolnava) la comentariile anti-Steaua.

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Iulie 2014, 10:10

Ce-i de mirare ca rad?! Altfel n-ar fi ajuns la Steaua. Se stie ca cei cu creierul nedezvoltat rad intruna. Sogur, ei nu-si dau seama ca rad; de fapt nici nu rad! Au doar un fel de rictus, ca hienele.

terminatorul3
terminatorul3  •  05 Iulie 2014, 09:20

Bagati mare ca sa-i spargeti pe caini in campionat . US 26 !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează