FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-MACCABI HAIFA, 17:30, DIGISPORT 1, LIVETEXT GSP.RO

FOTO Rapid a cîştigat primul meci cu Răzvan Lucescu pe bancă, 1-0 cu Maccabi Haifa

Rapid s-a impus cu 1-0 în faţa campioanei Israelului, obţinînd prima victorie cu Răzvan Lucescu pe bancă. +8   FOTO
Rapid s-a impus cu 1-0 în faţa campioanei Israelului, obţinînd prima victorie cu Răzvan Lucescu pe bancă.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 21:01

Rapid a susţiut astăzi testul doi al stagiului din Austria, împotriva unui club cu 10 ani mai în vîrstă decît gruparea feroviară. Giuleştenii s-au impus cu 1-0, obţinînd prima victorie cu Răzvan Lucescu pe bancă.

Maccabi Haifa a ieşit din nou campioană în Israel în anul în care a împlinit 98 de primăveri de la înfiinţare. În total, alb-verzii au în palmares pe plan intern 12 titluri şi 5 Cupe. Trei dintre izbînzile din campionat au fost obţinute cu Ronny Levy pe bancă!

Gruparea este antrenată de Elisha Levy (53 de ani), care a venit pe banca tehnică în 2008 în locul actualului antrenor al Stelei, Ronny Levy. Lotul israelienilor nu cuprinde vreun nume cu adevărat important în Europa, vedetle fiind fiind vîrful georgian Vladimir Dvalishvili şi "decarul" Lior Rafaelov. În rest, echipa este formată preponderent din fotbalişti tineri, media de vîrstă fiind de 23 de ani.

Răzvan Lucescu nu a putut conta nici azi pe Rui Duarte, absent, Teixeira, accidentat, Pancu, în recuperare, dar la giuleşteni şi-au făcut azi debutul Alexa şi Surdu. Ultimii doi n-au prins primul meci de pregătire, pierdut cu ucrainenii de la Karpatî Lvov (1-2).

ECHIPA RAPIDULUI: Coman - Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovici - Roman, Grigore, Apostol, Deac - Herea - Cassio

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO DE LA RAPID - MACCABI HAIFA 1-0!


„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (15)
ciparian
ciparian  •  27 Iunie 2011, 23:44
Postat de dtdr pe 27 Iunie 2011, 23:33

Stim ca sunteti DEPENDENTI de stelutza si de jiji si-i plina "BATISTUTZA " voastra de cei mai sus amintiti, dar poate ca era normal sa ne spuneti si noua cine a dat golul, ca in articol ati vorbit numai de izraelieni de parca ar fi fost stelutza !

asta am zis si eu. lauda ca a dat 16 goluri cfr.....ca steaua a batut barcelona zestafoni..... ca messi tatu deja a dat gol...... Si aici zice ca maccabi, o fi ea echipa da in vechime.ca nu au cine stie ce lot..... Slugile stelemistilor!!!!

ciparian
ciparian  •  27 Iunie 2011, 23:40
Postat de madridpytyc pe 27 Iunie 2011, 20:16

ce bn ca au luat drepturile tot rcs rds...sa vad si eu toate meciuriel rapidului....dar mi au scos gsp:( sper sa de a acolo doar meciurile oilorr si asa acolo non stop apar al tv doar stelistii si fosti stelisti isi dau ei cu parerea despre tot si totii ei stiu tot...analbabetii dreacuului:P

ai perfecta dreptate. da vezi si astia ce articol au facut? la amicalele stelei si cfr ului cu schiori si bucatari, ii lauda ce tare au jucat si ce echipe mari au intalnit. aici zic, ca nu e mare echipa....ca nu are jucatori vedete........adica minimalizeaza succesul rapidului. las ca bate steaua numai barcelone.......

dtdr
dtdr  •  27 Iunie 2011, 23:33

Stim ca sunteti DEPENDENTI de stelutza si de jiji si-i plina "BATISTUTZA " voastra de cei mai sus amintiti, dar poate ca era normal sa ne spuneti si noua cine a dat golul, ca in articol ati vorbit numai de izraelieni de parca ar fi fost stelutza !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează