FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CRAIOVA 1-0

FOTO Sepsi Sf. Gheorghe s-a distrat cu Craiova! Formația lui Mangia, fără gol marcat în acest sezon

FOTO: Bogdan Bălaș +13   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 20:00

Sepsi Sf. Gheorghe a trecut de U Craiova, scor 1-0 (Tandia 61), într-un meci dominat de la un capăt la celălalt de covăsneni.

U Craiova nu se regăsește în acest debut de sezon. Plecările lui Băluță și Gustavo au lăsat un gol uriaș în ofensiva oltenilor. Astăzi, Eugen Neagoe și Sepsi Sf. Gheorghe le-au predat o adevărată lecție de fotbal. 

Gardoș și Ferreira au tremurat la aproape fiecare accelerare a lui Tandia, Pigliacelli fiind cel mai rostit nume din tabăra oaspeților. Sepsi a ratat din toate pozițiile în prima parte, de două ori din situații de 1 contra 1 cu portarul. Tandia a încercat să trimită cu călcâiul în primul sfert de oră, fără succes. Craiova a terminat prima repriză fără șut pe spațiul porții.

Nici după pauză lucrurile nu au stat altfel. Sepsi a atacat în valuri, Craiova a fost lipsită de idei. Mitriță a fost nevoit să coboare în propria jumătate pentru a lua baloane. 

Golul a venit de la Tandia. A trimis mingea în poartă dintr-o tentativă dublă în minutul 61. Nici după golul primit Craiova nu a putut să își creeze șanse de gol. Finalul a fost dominat de întreruperi și nervi, cu ocazii în continuare la o singură poartă.

Craiova nu a marcat niciun gol în cele 3 meciuri din acest sezon. A pierdut Supercupa României contra celor de la CFR Cluj, scor 0-1, a terminat la egalitate cu Poli Iași în prima etapă, scor 0-0, iar acum a pierdut categoric la Sepsi, scor 0-1. 

Sepsi OSK - U Craiova 1-0
A marcat: Tandia '61

Sepsi: Niczuly - Moura, Jovanovici, Viera, Sato - Vașvari, Velev - Drăghici, I. Fülöp, Prosser - Tandia
Antrenor:
Eugen Neagoe

U Craiova: Pigliacelli - Kelic, Gardoș, Ferreira - Briceag, Mateiu, Cicâldâu, Bancu - V. Mihăilă, A. Burlacu, AL. Mitriță.
Rezerve: 
Popescu - Popa, Borța, Șerban, Bărbuț, Glavina, Zlatinski
Antrenor:
Devis Mangia

Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești) / Asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui) și Gabriel Stroe (Pitești) / Rezervă: Andrei Antonie (București) / Observator: Aron Huzu Sibiu)

Dominik Glavina, vârful croat de 25 de ani, a fost lăsat de Mangia pe banca de rezerve. În loc său a fost preferat Valentin Mihăilă, 18 ani.

 
 

PROGRAMUL ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - Craiova 1-0
Duminică 21:00 FCSB - Dinamo
Luni 18:00 Voluntari - Gaz Metan
Luni 21:00 Chiajna - Viitorul

CLASAMENT  LIGA 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  31 Iulie 2018, 07:36

Rotaru se uita in jos dar, se uita sa-si numere banii din vanzarile de fotbalisti.Cred ca toata conducerea Craiovei se uita numai la bani,si mai putin la clasament si performanta.Nu uitati dragi suporteri,la urmatoarele meciuri,#nimeni la stadion,iar cei putini care vor maii fi pe stadion,sa-si incurajeze conducerea echipei,scandand DEMISIA!

1123010001139333
Andrei Filotie  •  30 Iulie 2018, 21:59

Daca aduc atacanti si mijlocasi slabi ca Gladina(niciun gol) fac pe ei

dansy
dansy  •  30 Iulie 2018, 13:39

Da Craiova a facut cel mai slab meci!Dar nu scrie nimeni despre penaltiul la Mitrita care a fost clar ca lumina zilei!Culmea primeste si galben.Asa nu se poate! Despre gazistul descult ce sa mai zic.Au o echipa cu care se lupta la retrogradare.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează