FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI TIMIŞOARA

FOTO și VIDEO Chin și cu lanterna » Părăsită de suporteri, Steaua a învins-o cu emoții pe ultima clasată

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +7   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 16:44

În fața a numai 541 de spectatori, Steaua a învins ACS Poli Timişoara, scor 1-0, pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Adi Popa, în minutul 33. 

VIDEO »  Steaua - ACS Poli Timişoara 1-0
A marcat: Adi Popa '33
Click AICI pentru liveTEXT!

Prima ocazie importantă a meciului i-a aparținut lui Boldrin, după 6 minute de joc. Mijlocașul Stelei a șutat din interioul careului, dar execuția sa a fost pe direcția portarului și Straton a reușit să respingă.

Roș-albaștrii au marcat în minutul 33, prin Adi Popa. De Amorim a centrat în careu, de unde Popa a reluat din prima cu latul în poarta timișorenilor.

 Cea de-a doua repriză a fost controlată în mare parte de ACS Poli, iar cea mai controversată fază a meciului a avut loc în minutul 74.

Artean a șutat de la aproximativ 25 de metri, iar mingea a fost deviată de Bărbuț și a intrat în plasă. Cu toate acestea, golul a fost anulat după ce asistentul Marius Marchidanu a ridicat fanionul pentru o poziție de ofsaid. Reluările au arătat că Enache pare să se afle pe linie cu Bărbuț, iar poziția fotbalistului Timișoarei ar fi fost regulamentară.

Intrat la pauză în locul lui Pintilii, Bourceanu a fost eliminat în ultimul minut al meciului, pentru o intervenție cu talpa înainte asupra lui Neagu. Fotbalistul Timișoarei a fost scos pe brațe de staff-ul timișorenilor. 

Steaua s-a impus în cele din urmă, în fața unei asistențe de aproximativ 700 de fani și revine pe primul loc, cel puțin până luni, când Viitorul întâlnește FC Botoșani.

Echipele de start:

Steaua: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici - Adi Popa, Ov. Popescu, Pintilii (cpt), De Amorim - Boldrin, Achim
Rezerve: Stăncioiu, Man, Vâlceanu, Jakolis, Moke, Enceanu, Bourceanu
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

ACS Poli Timișoara: Straton - Străuț, Scutaru, Șeroni, Neagu - Artean, Poparadu - Bărbuț, Cârstocea, Vădrariu - Drăghici
Rezerve: Curileac, Fridrich, Popovici, Vraciu, Mailat, Bocșan, I. Roșu
Antrenor: Ionuț Popa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (392)
ucluj2011
ucluj2011  •  18 Decembrie 2016, 11:50

Nu au fost nici 100 de fani. Steaua ciocu mic. NICIODATĂ nu ați avut fani. Doar aplaudaci. iar aceștia te părăsesc la cel mai mic cutremur , DE ORICE FEL ar fi el.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Decembrie 2016, 10:04

@ ”A fost gol valabil-Enache se afla cu 2 cm. în spatele marcatorului Timișorean...” Ce ochi ai... Sigur nu erau 3 cm?...

131139337366621
Mircea Hortensiu Tomuș  •  18 Decembrie 2016, 08:48

Mă refer doar la faza golului Timișoarei. A fost gol valabil-Enache se afla cu 2 cm. în spatele marcatorului Timișorean, iar arbitrul de linie era cu 2 m. în spre centru, semnalizând un ofsaid inexistent, numai din inerția sa preconcepută că steluțica trebuie să câștige meciul. Am numărat până acum treizeci și două de gafe impardonabile ale arbitrilor din Liga 1, meciuri ce dau astfel un clasament eronat și departe de reali- tatea din teren. Deci, campionatul din acest an este un campionat VICIAT, NECONCLUDENT, COMPROMIS. Atât mai trebuie, să fie semnale la forurile europene competente despre aceste jocuri de culise, în care sunt în mare parte părtași unii arbitri. În acesta, precis e o infracțiune! Analizați-o și veți vedea că e pe undeva un adevăr.

Vezi toate comentariile (392)
Comentează
Close