FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 0-0

FOTO-ȘOC din vestiar! Cum arăta genunchiul lui Ianis Hagi la câteva minute după meciul cu Sepsi » „Se nasc două ipoteze”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 09:37

Ianis Hagi (20 de ani) a fost foarte aproape de o accidentare gravă aseară, după o intrare violentă a lui Ousmane Viera în partida dintre Sepsi și Viitorul, scor 0-0.

Jucătorul Viitorului a continuat partida, dar la vestiare se puteau vedea clar urmele însângerate lăsate de crampoanele lui Viera pe genunchiul lui Ianis.

„Acceptăm duelurile mai dure, dar nu se poate așa ceva. Nici scuze nu mi-a cerut, îmi râdea în față când m-am întors pe teren. E lipsă de respect. Noroc că n-aveam piciorul pe pământ, că mi-l rupea și mă lăsam de fotbal la 20 de ani. A fost intenție clară, a vrut să îmi rupă piciorul!”, a spus Ianis Hagi după meci la Look Sport.

ianis hagi
Piciorul lui Ianis după intrarea lui Viera

Reacție dură a lui Ogăraru

George Ogăraru a avut și el o nouă reacție dură pe acest subiect, într-o postare pe facebook.

„Nu obișnuiesc să ies în spațiul public pentru a comenta decizii de arbitraj, însă ce s-a întâmplat astă seara la Sf. Gheorghe este o rușine pentru arbitrajul din România!

La acest atac oribil, menit să distrugă sănătatea și cariera unui tânăr fotbalist, arbitru delegat Marcel Bârsan (care a văzut la Constanta un penalty absolut inexistent contra Viitorului), asistentul lui și observatorul nu au acordat nici măcar fault... Se nasc astfel 2 ipoteze:  

1. Are probleme mari cu vederea.
2. Are mari probleme de verticalitate.
În ambele situații comisia abilitată trebuie să ia măsuri.
Să vedem...

P. S. Felicitări Ianis pentru bărbăția de care ai dat dovada revenind in teren pentru a termina meciul in picioare.

Asta da dovadă de verticalitate!”, a scris Ogăraru pe pagina sa de Facebook.

Vezi și:

SEPSI - VIITORUL // VIDEO + FOTO Intrare horror la Hagi! Ianis a rămas cu urmele crampoanelor pe genunchi » Arbitrul nu a arătat nici „galben”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  23 Februarie 2019, 17:43

Dacă toți jucâtorii mari care sunt tăvăliți meci de meci, s ar plânge la fel, nu am mai avea fotbal! Lui hagi cel mic i se trage de la simularile din meciul cu dinamo

godot
godot  •  23 Februarie 2019, 16:02
Postat de ilipus pe 23 Februarie 2019, 15:03

este clar ca Viera a avut sarcini precise (legat de Ianis) de la marele antrenor Neagoe doar se stie ca la Viitorul majoritatea actiunilor de atac pleaca de la Ianis atac asupra lui Ianis inca din primul minut + dupa acel atac criminal a mai avut un atac asupra lui Ianis Neagoe nu a vazut (70 m a spus) un atac periculos Doar este var cu Piturca ps.am fos arbitru divizionar(9 ani ) si nu doresc sa spun mai multe

Da, era un pericol mare, in ultimele 6 meciuri nu au dat nici măcar un singur gol, îți dai seama că se păstraseră pentru Sepsi. Ianis atrage faulturi, provoca si simulează, are fizic de șahist, e superprotejat si supraevaluat. Intrarea a fost la intimidare, de roșu, dar victimizarea unui favorizat e reprobabilă.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Februarie 2019, 16:03

Dar oare cum aratau picioarele rupte de-a binelea in timpul unor meciuri de fotbal? Printisorul are nevoie de un tratament special? Atunci sa joace cu maica-sa!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează