FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 1-3

FOTO Steaua bârsană » Gafele arbitrilor au influențat rezultatul din Viitorul - Steaua 1-3 » Henț și un penalty ușor!

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2016 00:00

Arbitrul adițional Rusandu a intervenit de două ori să-l ajute pe ”centralul” Bârsan, dar mai mult l-a încurcat.

Brigada de arbitri a influențat decisiv jocul, cu două decizii luate în primele 45 de minute. Două momente în care oficialii au colaborat între ei, fără ca din colucrare să rezulte decizii bune:

  • În minutul 33, Steaua a obținut o lovitură de pedeapsă la care Stanciu a profitat la maximum de inabilitatea lui Goulon. Stelistul a intrat în careu, apărătorul i-a pus mâna pe umăr (foto 2), apoi l-a atins din spate cu genunchiul pe coapsă (foto 3). Stanciu a simțit contactul și a căzut. "Victima" s-a ridicat să protesteze că arbitrul Bârsan nu arătase punctul cu var, apoi a intervenit adiționalul Rusandu și a dictat penalty, transformat de Hamroun.
  • În minutul 39, campioana a majorat avantajul cu un gol al lui Adi Popa, venit ca urmare a unui henț nesancționat. În duel cu Ganea, Popa a preluat cu mâna (foto 4), iar mingea a continuat să ruleze pe brațul stelistului (foto 5) fără a-i impresiona pe arbitri. Popa a avansat și a înscris pentru 2-0. Același adițional, Rusandu, era mai bine poziționat decât "centralul" și ar fi putut observa hențul, petrecut exact în fața lui. De data asta nu a mai intervenit ca să-i atragă atenția "centralului" Bârsan.
  • În minutul 72, Bârsan i-a acordat și Viitorului un penalty cu lejeritate. Vlad Rusu a intrat în careu și a fost atacat de Varela. Pe reluările TV nu se vede în nici un moment că stelistul l-ar lovi (foto 6), dar atacantul se împiedică și cade. Varela avea "galben" și nu a mai fost avertizat.

"Nu a fost penalty la primul gol, iar la al doilea e henț clar al lui Popa. Singura decizie corectă a lui Bârsan în prima repriză a fost când a fluierat finalul acesteia"
Adrian Porumboiu, fost arbitru

"Henț clar la Adi Popa! La penalty, să zicem că a fost la limită, că se poate interpreta... Dar penalty indiscutabil nu a fost"
Constantin Zotta, fost arbitru

"Nu e normal să se dea penalty după un contact pe care noi îl derulăm încontinuu ca să căutăm o mână, un picior, să vedem o infracțiune! Un penalty trebuie să vină după fault clar!"
Basarab Panduru, la DolceSport

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (89)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Martie 2016, 20:28

arbitraj impecabil,steaua a fost furata non stop anu asta,in schimb mafia dinamo si astra au fost ajutate si au furat tot sezonul,altfel erau la retrogradare ! cu astfel de arbitraje impecabile,nici un adversar nu ne sta in fata ,bravo !!! !!!!!!!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Martie 2016, 20:25
Postat de 1745flo pe 20 Martie 2016, 19:44

Astia si la blaturi au nevoie de arbitru sa le dea 11m sau sa inchida ochii la hent-uri!:-))

vorbesti de *** blatista fcdinamo1948 ! hotii tarii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  20 Martie 2016, 19:44

Astia si la blaturi au nevoie de arbitru sa le dea 11m sau sa inchida ochii la hent-uri!:-))

Vezi toate comentariile (89)
Comentează
Close